8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Bojanić: Privredni sud pokazao privrženost DPS-u

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Neo

Apostol je trebao da navede neku zakonsku odredbu, ili ipak neki stih iz Jevanđelije po Savi, da pobije ovu Odluku Privrednog suda da bi obrazložio pobijanje iste.

europeac

Sve što APOSTOLIMA ne prođe mimo zakona, terete da je DPS to izmanipulisao, Apostoli su naj pametni, a ostali su buranija

Dan

Jeli ovaj bijase piroman.. nekada ne tako davno najvise je volio da pali zastave.. u ovome slucaju AMERICKE.. neznam da li to radi jos uvijek..

Niksic

Vjerovatno Bojaniću nijesi procitao Zakon, a sigurni smo da si procitao ne bi razumio....

RJ

Znači da svaka odluka koja se vama ne sviđa je produkt trulih dasaka u sudstvu i tužilaštvu.Prije bih rekao da vaše revanšističke i populističke odluke zapravo vonjaju na trulež.No kako to da dopre do umova u ovoj vladi, kad huči samo plitka voda.( Sula Radov)

DV

Srbocetnicku hajduciju i vas je posadio i ubijedio risto kao njegove pastire da jedino postoji i da priznajete odluke nebeskog strasnog suda. Ovi zemaljski po tamo njemu i vama sluze samo za muzu..i skidanje skorupa.

ivan

Ti ces ako pravde bude na robiju samo polako. Pa dako kad odes u bajbok uzmes da citas zakon,ali radi sebe,jer takav izdajnik ce na smetliste istorije Crne Gore.