17 °

max 22 ° / min 13 °

Subota

11.05.

22° / 13°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vlahović: Služim Crnoj Gori, možete poslati četničke divizije, proći će kao na Neretvi

Izvor: RTCG

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Xzc

Podrska za Gospodina Vlahovica! Ovim kleronacistima konacno neko da odgovori jezikom koji oni jedino razumiju. Vidjeli smo sramno ponasanje Radulovica u Njemackoj,ljudi su bili zateceni da neko ko predstavlja vanjsku politiku svoje drzave isti je javno blati!

Budun

Potpuna podrska , a sto je najvaznije zakon je na Vasoj strani. Ova hajducija neznanih i neobrazovanih je presla sve granice!!! Vidite da oce da izvedu BLIC KRIG i da uniste Drzavu ito suprotno svim zakonima i medjunarodnim normama! Svaki dan dobijaju istrukcije iz BG i zato se tako ponasaju!!!

Dino

Služim Crnoj Gori, možete poslati četničke divizije, proći će kao na Neretvi. Odkada nesto ljepse nijesam cuo. SMRT FASIZMU

Marina

@Dino Tako je Dino ! Kamo srece da svi mi koji volimo domovinu CG tako nastupamo!!! Ne bismo dosli u ovu situaciju danas !!!

Nego što!

Tako je časni čovječe! Isti smo ti! Ima nas ima! Dzaba im primitivizam i vucic zurba..smrt klerofašizmu! Za Crnu Goru vazda!

Zeljko

Muski,jasno,gospodski....Moje ogromno postovanje

Mihiz

Bravo Mico, dicni sine dičnih roditelja, dični sine viteške Crne Gore! Tako se brani junačka, tvoja i naša Crna Gora od četničke i kleronacionalisticke napasti, koja nas je spopala. Živio nam 100 godina

Jelena

Bravo gospodine dje god da ste! Mi Crnogorke smo spremne braniti ovu našu lijepu Crnu Goru .Za surlase će se naći pesticid da ne buse državu na čelu Rakčevićem surlasom i njegovih larvi.

Ctrl

Tako je Gospodine Vlahovicu.Moja podrska.

Erol

Tako je godpodine Vlahovicu! Osilili su četnici, ne poznaju oni nista drugo osim sile, a kad im stanes na megdan, bjeze glavom bez obzira, ljige ljudske. Dosta je vise. Smrt četnicima, i svim domacim izdajnicima !!!

Petrovic

@Erol Kome si ti stao na megdan casti ti, vidji ima li sto iza zgrade.