12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Da je Joanikije čitao Antenu...

Autor: Antena M

  • viber

Ranko

Vrlo povrsno, neutemeljeno. Na nivou brucoskinje filozofskog fakulteta. Potrudite se gdine, umijete vi i bolje.

Baba

@Ranko, Mi znaaamo da tebe imaaaamo da nas prosvijetliš, doktore. E da mi je tvoju glavu dva sata dnevno, da počinem ka čojek.

Aj ti, kod apostola!

@Ranko dje ti klackas kod zdravka i dritana ili vucica i frontovaca..koji je tebi!? Iz tvog uskog i jadnog srpskog sveta nema svjetlosti dana, dok gođ vam je vučic Sveti duh! Sic! Bravo Darko!

nenad_mne

@Ranko , pročita li ti što, liše naslova?

Danilo

@Ranko Pazite!..Na nivou brucoskinje filozovskog fakulteta.. E pa Ranko ova brucoskinja filozovskog fakulteta je vrlo ubedljiva u svom izlaganju.. Sve zavisi ko.. ocenjuje njen rad.. Ne bih rekao da si ti kompotentna osoba za ocjenu ove vrlo talentovane brucoskinje.

roki

E neka si im rekao Darko,pa neka se cesaju

Baba

Sjajna analiza, Darko. Ko zna, razumjeće. Zaista su čudni putevi gospodnji.

Šćepan

Bravo Darko! Domaći Srbi moraju shvatiti da nemaju bližih od nas Crnogaraca. Moraju znati da smo 90tih stali u zaštitu svih drugih naroda od njih i njihovih, jer nam je to u krvi! Moraju znati da ćemo stati uz njih i kad ih budu progonili “njihovi” iz Bgd. Moraju znati da svi zajedno nemamo druge domovine i majke do Crne Gore. Moraju znati da sluge niko ne poštuje! Volimo te Crna Goro!

Mikeli

Mislim da ste Darko pogrijesili. Njihov san je unitarna drzava u opsegu Ulcinj-Subotica-Banja Luka-Trebinje, sa glavom u Beogradu. Ne zanima ih crnogorska posebnost ni crnogorska imovina, koje su za njih nuzno zlo koje trpe zbog Zapada i jednog broja vjernika koji imaju jak crnogorski identitet.

Profesorka

Ama, rastopih se od miline i istine!

DARKO Š VRSNI ANALITIČAR

ODLIČNA ANALIZA SVIH DEŠAVANJA U VEZI SPC I POKOJN. AMFILOHIJA, A ZA JOANIKIJA STE SUPER PROCIJENILI NJEGOVA NADANJA I ŽELJE,NAČIN ODLUČIVANJA U BG U VEZI PATRIJARHA NOVO IZABRANOG, SVE DO KORICA TAČNO,SVAKA ČAST GOSPODINE DARKO Š.,NASTAVITE DA NAM I DALJE PIŠETE OVAKVE TEKSTOVE,BRAVO ZA TEKST!!!

Miro

Potpuno nam je nebitno gdje ce sjutra Bojovic,Perovic i Micovic.

Ljiljana

Sve je kako ste napisali. Samo jos malo teze i sa jos malo vise ponizenja u odnosu na dvojicu apostrofiranih slugu srpskog sveta. Ko jos nije naucio kako srpski svet (AV, radikali i brojni slicni Rakovici i Dake) tretira svoje sluge - evo prilike da nauci, na primjeru Joanikijevom i laznog rektora.

Oscar

Jedna je činjenica, da oni u Srbiji NIKADA neće dati da takva upravljačka poglavarska mjesta pripadnu bilo kome ko je iz CRNE GORE pa makar bio i najveći četnik-srbin. To dovoljno govori domaćim posrbicama šta srbi u srbiji i njihova politika misle o svima u CG. Za njih smo svi ovdje niža rasa koja se mora osvojiti zbog mora i obale I zeritorije. KRAJ