24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Živković: Da su državni organi radili svoj posao, organizatori litija ne bi bili danas na vlasti nego negdje drugo

Autor: Marija Mitrović

  • viber

ivan

naravno, Makedonski scenario je trebalo sprovesti.

nenad kotor

muzli bi krave u Spuz! Tamo im je mjesto.

Bjelice

Tacno i pokazatelj sa kim imamo posla, medjutim odgovor Crnogoraca koji i nemaju drugu zemlju je slab i ubrzo ce biti kasno, ovi na dnevnom nivou urusavaju drzavu.

bojsa

Ovo sto se dešava gradonacelniku Tuzi ustvari dešava se svima nama , nama koji smo sad gotovo izopšteni iz svoje države ili onog za šta smo vjerovali da je naša država . Gospodine Živkoviću postovanje za napisano , i sto će mo sad !!!

Vuk

Tako je Miko! Prije 6-7 mjeseci naši mediju su prenijeli da je tužilaštvo Austrije pokrenulo krivični postupak protiv sveštenika koji su organizovali neki vjerski obred. Pravni osnov- ugrozavanje bezbjednosti države! Nije da nismo znali!!

Dan

Podpuno se slazem Gospodine Zivkovicu sa vasom konstatacijom.. Taman tako.. da je danasnja opozicija a prijasnja vlast morala znati.. A nije bilo tesko.... kako ce vladati tadasnja opozicija a danas Vlast (nazalost)..

VojoS

Savrseno tacno. Gospodin Zivkovic je sami vrh pismenosti, hrabrosti i poznavanja svih relevantnih cinjenica i covjek koji daje rjesenja.

Pavle

Nista dodati niti oduzeti. Zasto je dozvoljeno divljanje litijama trazi odgovor koji vrijedi milion dolara. Neka je vjecna!

Mrkoje

Jasna, precizna i nadasve istinita analiza selektivne pravde prethodne vlasti. Uzmi Miko dirigentsku palicu crnogorskog bloka i vodi taj orkestar dalje u napredak.

Eagles

Miko, svaka Vam je sveta! S paznjom pratim Vas svaki komentar.

BadžoMNE

.... a s obzirom da je dobar dio njih u posljednjih 30 godina bio na ovaj ili onaj način povezan kako sa organizatorima Litija, tako i uopšte sa SPC... Toliko o svemu.

NAROD JE BIO ZAVEDEN

Što se tiče litijanja svaki dan i noć po gradovima CG sve je bilo unaprijed orkestrirano iz Srbije, to i ptice na grani znaju, ali je šokantno što je oko. 3 hiljade popova ušlo u CG iz Srbije i zajedno sa narodom i sitnom đecom litijalo, narod nije mnogi znao da će taj scenario biti završen u korist

kriv Dps

Dozvoljavao Df/ da divlja i radi sta hoce. Zato je izgubi, neka je nego srusise Crnu Goru

ODGOVOR NA KRIV DPS

@kriv Dps NIJE KRIV DPS, NEGO PROJEKAT IZ SRBIJE SA POPOVIMA OKO 3 HILJADE KOJI ZAVEDOŠE NAŠ CG NAROD DA SA MALOM ĐECOM U KOLICIMA DAN I NOĆ LITIJAJU I TAKO JE TAJ NAROD NE ZNAJUĆI ŠTA GA ČEKA JURNUO DA GLASA SRPSKE PARTIJE, I ŠTA BI,CG PARTIJE IZGUBIŠE ZA MALI BR GLASOVA,DAKO NAROD OTVORI OČI