12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Batrićević: Svaki treći glasač URE smatra da Crnogorci nijesu posebna nacija, svaki peti bi glasao protiv nezavisnosti

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

U noći izbora Abazović i Bečanović su izgledali ka' da su na pokajanju. Moj je utisak da je ona Bečanović paradigma izjave Batrićevića - o svakom trećem i petog glasaču URA.

Čćč

Odlična analiza ! Napišite još da onaj Medo kao izigrava opoziciju Rukoljubu a sve glasa za njih i podržava ih ! Hoće na taj način da pokupi suverenističke glasove.A 100% bi se pripojili Srbiji a zabranili bi da se ljudi izjašnjavaju kao Crnogorci!

nenad_mne

@Čćč , dobro pomenuste Meda, nabrojao je koga su pobjedili, no nikako da se bratski zahvali Vučiću! Prodaje populističku priču, a članovi su evropskog saveza desničarskih stranaka! Ako se ne zahvali AV, teško će po Srbiji šetati, kao u "bratskoj" državi!

Čćč

Predstavljaju se kao gradjanska stranka URA a mrze Crnu Goru i Crnogorce Nikada nijesu osudili četništvo ali zato napadaju sve što ima veze sa Crnom Gorom !

Malena

Nemanja, ja se u tebe zaljubih 6-og septembra na Trgu nezavisnosti - a svako tvoje novo obraćanje pojačava taj osjećaj. I tada si bio, i danas si hrabar za desetinu drugih. Ponosno koracas i iznosis svoj stav bez zadrske, u uslovima medijskog linca svega crnogorskog - svaka cast!

TV_EU

Sve je jasno , URA je prosrpska partija , dakle nije GP URA već ČP URA ( Č za četnička ) !

Ljiljana

Pa sad je sve jasno oko URA. Lazno se predstavljali dok su njihovi sefici zauzeli pozicije. Glasaci uvidjeli i razisli se po cetnickim strankama - prirodno im staniste.