17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Popa: Da bi Crna Gora napredovala prema EU, sve proevropske političke snage treba da rade zajedno

Autor: Antena M

  • viber

Adrijana

Gospodine Sukovicu, postavili ste prava pitanja, ali odgovori su, kao što je i za očekivati, diplomatski. Ipak je"između redova" uočljivo da su gospođi Popa i te kako jasne crnogorske (ne)prilike.

zordan

Pitanja tacno u. centar , odgovori puni opstih floskula i fraza ,kao i obicno kad su u pitanju EU cimbenici . Izbjegavanje konkretnih odgovora I'm in.

Danile

Slozicu se oko pitanja, ali ne i oko odgovora. Potpuno je jasno iz odgovora da je i Ambasadorki jasno sta se desava u CG. Pa valjda primjecujemo da vise nema "radujemo se saradnji s novom vladom", nego poruke koje korespondiraju sa onim sto je Đukanovic kazao.

Eagles

g.dine Šukoviću: pitanja su jasna da jasnija ne mogu biti, a odgovori su :"u rukavce". Vrlo je Evropi jasno što se odje čini, ali je i nama jasno da će i dalje da žmure na mnoge nečistime rabote. U SE I U SVOJE KLJUSE, Više mi optimizma daju jučerašnje varnice na relaciji PUTIN-BAJDEN.

Vukašin

Samo nešto izmedju redova...Zato sledećim zakonom svi vjerski objekti moraju biti dostupni i Crnogorskoj crkvi da u njoj vrši vjerske obrede...a sve vjersje objekte prepisati na državu pa i one poslije 1918g u kojima je država učestvovla u izgradnji...pa onda neka lijepo daje ovakve odgovore.

Jocko

Odgovori ambasadorke su kao iz kataloga o pristupanju EU.

nijemojavlada

Interesuje me šta bi Popa rekla na pojavu da se, primjera radi, u toku izborne kampanje u Gracu (Austrija) na njemačkim tv stanicama koje kontroliše kancelarka Merkel svakodnevno prikazuje emisija "Bitka za Grac". Naravno da je ovako nešto nemoguće ali izgleda da je najlakše okretati glavu.

borop

@nijemojavlada Preciznije bi bilo, pošto Ambasadorka dolazi iz Rumunije, uporediti "bitku za Arad" u mađarskim medijima.

Budo

Bolje oni znaju nego mi vjerujte. A nasa stvarnost bi bila drugacija da se DPS uzdrzala od Zakona o vjeroispovjesti 2019. godine. Ovako je otvorila opasne procese za koje mi Crnogorci plasim se nemamo snage. Bolje da su izgubili izbore bez Crkve protiv sebe i nas.

Vuko

@Budo Taj zakon je trebalo donijeti odmah nakon nezavisnosti cak se i srpski patrijarh Pavle pripremao za to!A sto se tice izbora iz avgusta da je dps sredio biracki spisak i makao ove sa dvojnim drzavljanstvom dobio bi izbore.

Zoran

Pozivati se na evropske standarde, a podrzavati one koji ih ne postuju... licemjerno.

Jasno kao dan

Ambasadorka je potvrdila Djukanovicevu pricu o evropskoj platformi. Ocigledno je da ce doci do pregrupisavanja nove vecine. DF leti! Sve je jasno receno, ko hoce da vidi.

Vuko

Oni je pitaju kako se Crna Gora bori sa pandemijom a ona odgovara da evropska unija pomaze nama u pandemiji.Jedno je pitaju a ona odgovara nesto sasvim drugo.Tipicno evropski!

Nando

Znači raspad postojeće koalicije i stvaranje nove DPS i URA, inače ništa od EU???