20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Pitanje osnivanja partije u ovim okolnostima logično, sa DPS-om dijelim samo istu državu

Izvor: Dan/CdM

Autor: Antena M

  • viber

bojsa

Pa gospodine Krivokapicu uopšte nije obavezno da dijelimo istu državu, MI rezervne nemamo a Vi izvolite u komšiluk i svi mirni.

Ne dijelimo, ne!

Ti si onaj,...ali... Stoga ljubljenje tuđih zastava, da Crne Gore, samostalne i suverene ne bi bilo, da se ti pitas i tvoje drustvo terorista i cetnika, izdaja na svakkm koraku, a pri tome si se "napunio" ovih 30g, bas posteno..ajde jadan oladi! Ostavka! Ti ugrozavas zdravlje svih nas! Sic!

Javor

Ovaj klero-srbofil bi sad da državu dijeli. Popoljube, dijeli ličnu babovinu, Crna Gora nije na djelidbu.

RIŠNJANIN

Bocoljube ušao si u istoriju sa 3 glupe tvoje fraze 1)PERSONA NON GRATIS , 2)KAKO GOJ OJ ,3)MOŽE SE MISLIMA POMJERIT BRDA , ha ha idi kod dritana da te malo relaksira nijesi ti za politiku ti si više da obilaziš manastire i da lupetaš u prazno

Ljiljana

Da li je iko igdje sreo premijera koji, ovsko beskrupulozno, produbljuje podjele u drzavi u kojoj je premijer? Necuveno.

igor

Nemogu da svatim da je ovaj coek premijer Crne Gore.Antipatican je koliko je tezak.Tonemo sve dublje sa ovim rukoljubom...

Marina

“Sa DPS-om dijelimo samo istu drzavu”-kaze A ja kazem , koju takođe ,da se ti pitas,ne bi dijelio i na cemu svim snagama radis !!!

Milena

Kljucni prigovor za bivsu vlast je koverta, a pri tom tokom avgustovskih izbora i izbora i Niksicu,milioni eura i dolara su izruceni prosrpskim strankama da bi pobijedili na izborima ,sto znaci da su svi gricnuli od tih para i tako jedva osvojili vecinu i o tome cute,a o koverti se prica i pjeni .