11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Konjević: Skandal, Vukšić odao tajne podatke članice NATO

Autor: Antena M

  • viber

Patriota

Vlada da podnese ostavku....Hitno...Ovo je narušavanje međunarodnog ugleda države...I veleizdaja Vušića...Hitno da reaguju nadležni organi...

Vukašin

Što su tražili to su i dobili.Sad neka Popa i EU o tome razbijaju glavu i nastave da podržavaju kleronacionalizam koji postoji u novoj vladi, koji pokušavaju da kontrolišu iza zavjese preko Ure i Demokrata.Jel to jedna od Dritanovih sitnih greškica.EU očigledno nije stalo prava Crnogoraca e sad ovo?

Terra nova

Vukašine lako je nama zanjih, oni imaju mehanizme odbrane, Crnu Goru će izolovat i svaki pristup informacijama. A što ćemo mi Vukašine, dok oni razgradjuju Crnu Goru po dubini i širini, dok nam sve crnogorsko uništavaju i prekrajaju. Ostadosmo sami da se izborimo sa ovim zlom, ka što je vazda i bilo

Andjela

Ne znaju oni jos koga su podrzali! Vratiti ce im se kao bumerang a i naskoditi ugledu Crne Gore !

Cetinjanka

Više sam mišljenja da se ovo namjerno radi, kako bi se poljulja' odnos države i NATO-a. Nadam se da ova jadoVlada neće potrajati! Crnogorci u pamet se!!!

Branka

Ovo nije skandal nego očekivano. Ruski špijun i advokat kriminalnog klana je za odavanje tajnih podataka i postavljen na čelo ANB. Kao i onaj jado za prvog pendrečića. EU i NATO će izvući prkno kad zagusti a mi ćemo ostati da se rješavamo zla koje su oni instalirali. Uvijek je tako bilo pa će i sad.

opet rusofili

Crna Gora ima tradiciju špijanja za Rusiju i Srbiju