17 °

max 21 ° / min 11 °

Ponedjeljak

13.05.

21° / 11°

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Odnosi sa Srbijom su kontinuitet borbe za nacionalni i državni opstanak Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Senad

Crna Gora i Bosna imaju zajedničkog neprijatelja Srbiju čiji režimi tvrdoglavo kao bik na crveno jurišaju na državnost naše dvije zemlje.Kada je već tako krajnje je vrijeme da se progresivne snage C.G i Bosne adekvatno suprotstave toj POVAMPIRENOJ i POMAHNITALOJ NEMANI....DOSTA je bilo PASIVNOSTI...

CRMNICANKA

Apsolutno tačno ali vreme Prolazi a Crna Gora svakim danom propada i fizički, moralno ali i zdravstveno! Teorije možemo da pravimo, to je lako ali rešiti kako uzvratiti?

Senad

@CRMNICANKA Odgovor KAKO UZVRATITI nalazi se u mom komentaru koji sam poslao oko 09.15 sati jutros ali administrator nije želio objaviti pa ga to svrstava u pristalice agresorskih Srbijanskih režima prema Crnoj Gori i Srbiji.

Senad

@CRMNICANKA Ispravka prethodnog komentara....prema Crnoj Gori i Bosni.

Anthropos

Nažalost - tačno! CG se bori za opstanak. Najbolji su - u manjini. Najgorih - nikada više. Na svim stranama. Prosto je nemoguće prepoznati narod koji se pet vjekova borio za slobodu, kako danas podanički savija kičmu pred "srpstvom", ljubi ruke i prostire po podu pred svetosavskim klerofašizmom?

Senad

@Anthropos Tipičan primjer je tkz Premijer Krivokapić koji pripada lozi Krivokapića koji su imali časnu ulogu u istoriji Crne Gore.Kako se desilo da OVAJ postane RUKOLJUB i "srbin" nije jasno a pri tome kaže da je 200% Crnogorac.

Nikola

A da se vi, Senade izvinite Anteni zbog ovih neuroticnih reakcija i sramotnih optuzbi? Ili mislite da neko u redakciji treba da bude zaduzen da ceka vase komentare i da ih objavljuje iste sekunde. Kao da imaju 100 zaposlenih u redakciji. Oladite malo i vi i jos neki.

Senad

@Nikola Komentar je objavljen.Ne mislim da treba MOJ ili BILO ČIJI komentar biti objavljen ISTE SEKUNDE ali bilo je komentara koji nisu objavljeni ranije.Nakon ove dobronamjerne kritike zaista se izvinjavam Anteni jer sad vjerujem da neki komentari nisu objavljeni iz razloga koji navodite.

Senad

@Nikola Reakcije nisu uopšte NEUROTIČNE niti SRAMOTNE.Ja sam uvijek SMIREN kada reagujem na nešto a kako ste to vi doživjeli vidim.Ako se neko potrudi da napiše komentar koji nikoga ne vrijeđa nego samo konstatuje ČINJENICE onda očekuje i objavu.Greške su moguće pa je uslijedilo i izvinjenje.

Senad

Administratore jeste li vi to pristalica agresorskog ponasanja Srbijanskih režima na Crnu Goru i Bosnu pa niste objavili moj komentar??????

Miso

Znaci po vama 100hiljada Crnogoraca je ne stalo u Srbiji u stvari oni su postal Srbi racunajuci 1988 srba je bilo u Crnoj Gori 0,5%sad ih ima 28%sto znaci da Crnogorci polako Ali sigurno nestaju jedino sto ih moze spasiti je kao Albanci svaka kuca najmanji 4 djece

Anagustum

Majski piše o srži I suštini problema s kojim sve Crna Gora suočava od ko su se 3 krmeta pojavila na srbskoj zastavi 1836/1838. Jaka Crna Gora = slaba Srbija. To je vodilja srbske politike od Raške i Neimanje. To se neće mijenjati, a na promjenu toga jedino Crnogorci mogu da utiču. I svojom snagom