14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Lakeji su malo nervozni

Autor: Antena M

  • viber

Orwel

Nije mi jasno zašto je gospodin Baletić pristao da dođe na to najprimitivnije inkviziciono iživljavavanje.

Marko

Jos je problematicnije sta je rekao, a pogotovo sta je precutao Baletic. Ako je to 21. Maj...

Orlov krš

@Marko Slažem se,i to što je rečeno bilo je nemušto i neuvjerljivo ,stvarno loša reklama za 21.maj, bez obzira što je Komnenić izigravao ,,prijeki,,sud!

Adrijana

Sve si odlicno objasnio Darko. Ali, vidi narod Crne Gore što čini DOMAĆA Ljubičasto- Srećna (Pink -Happy),propagandna mašinerija. Ostaće stid i sram za najvijek.

Tajfun

Briljantno pero gospodina Sukovica je skeniralo nase tesko stanje koje je zadesilo CG sa oslobodiocima 30-tog Avgusta.Mnogo vjerujem u Crnogorski i cojski sojski duh,koji ce kad mine pandemija,smoci snage,da ovu bagru smjesti na smetliste Istorije.

KakoJe

“ Neka visi svako ko ima nešto da pita!” Ali BUKVALNO.

vojvodina

Uvaženi gospodine Šukoviću toliko precizna analiza, surova ali na žalost svih nas koji volimo Crnu Goru i istinita.

Kotoranin

Gospodine Sukovicu, otvorite televiziju, molim vas, ovako sa portalima nista necemo uraditi. Osvjestite gradjane, uskoro necemo imati objektivnu televiziju jer ce RTCG preuzeti aktuelna vladajuca vecina sa svojim stavovima. Samim time ce prozurokovati gasenje TV Vijesti, molimo vas reagujte.

Marko

Zbači tekstovi gdje ste osuđivali S.S. ta napad na zastavu, iako se i na montiranom snimku vide 2 jakne, nije sudjenje preko medija? Cim ste Darko poceli da filozofirate kao Sveto M, jasno je svima da ste svjesni da ste ovoga puta pretjerali. Ali lazite vi sebe i dalje...

Senad

@Marko Izgleda da vi niste SVJESNI svoje NESVJESNOSTI kada Darku spočitavate "LAŽI" koje su glavna vodilja vašeg "učitelja" Dobrice (Lošice) Ćosića koji upravo takve kao vi "uče" da više vjeruju "SRPSTVU" nego ČOVJEČNOSTI i SVOJIM OČIMA.

Branka

@Senad Svaka čast. Provokatora na pretek na svakom ćošku pa i na ovome portalu. Svi treba da smo slijepi i da slijepo vjerujemo SS.

Senad

@Branka Znamo kako provokatori prolaze društvo ih odbaci kad-tad.Mi na svu sreću VIDIMO i vjerujemo samo svojim OČIMA i svom SRCU.To je ONO što NAS sve spaja u borbi protiv ZLA i LAŽI.

Milos

@Branka zasto provokator??mnogo bi bolje bilo da reagujete na ovolike uvrede gradjana cg koji se osjecaju kao srbi i pricaju srpski ..nazivaju se izdajicama posrbicama ..ne znam kako vi kao zena ne vidite da je ovo preslo u sovinizam tolika mrznja prema svemu sto je srpsko..

prorok

@Milos Možda bi Miloše trebao uključiti logiku ali i moral. Niko u CG ne vrijeđa Srbe. Naprotiv. Stvari i pojave se moraju nazivati pravim imenom. Kako nazvati ovakve? https://www.facebook.com/rekliocrnogorcima/videos/velizar-kalu%C4%91erovi%C4%87-postao-srbin-8-marta-2011-godine/36945729