19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

A đe će, nesrećniče, biti Crna Gora?

Autor: Antena M

  • viber

Katunjanin

Odlican tekst.Dritan je debelo zagazio na put izdaje i vise povratka nema.To zna on,a i mi.Niko ne mrzi svoju zemlju ka izdajnik.

bojsa

Da je sreće ka sto nije, ovaj tekst bi trebao ako ništa drugo da mnogim sledbenicima URaE i DEMOKRATA otvori oči, “KUDA TO IDE NAŠA CRNA GORA”!!!!!!!!

Andjela

Odlicna analiza gospodine Avlijani .Brze ce ova karika biti otkancena! Stetu koju je i ce napraviti Crnoj Gori je mnogo velika! !

Čćl

Mene zanima šta Albanci misle o Dritanu i njegovom srpskom svetu ?

miqo

Albanci misle u većini , prvi ja da je iskompleksirana i frustrirana osoba. Nash Charlie . On je jedan , Andrija, Milana , aleksa , pedja, Itd ima mnogo vishe koji kopaju temelje CG . Nije bash fer prozivati nas . Ali je BIA vjerovatno uposlila tebe ,i tebi slične da da komentarima razbiješ jedinstvo građanske CG . Da je vječna CG

Senad

Kamo sreće da se nisi ni rodio nesrećo Crne Gore.Ti si KATASTROFA Crne Gore i IZROD ljudskog roda ZALJUBLJEN u svoju "VELIČINU".Sad si i uvijek ćeš biti NIKO i NIŠTA obično NIŠTAVILO zalutalo u GRAĐANSKU Crnu Goru na radost velikosroskog kleronacifašističkog SVETA.

maki_lscg

Tekst pogodak u sridu ! Kao da sam ga iz svoje glave pisao, ali autor teksta mora da pretpostavi odgovor na svoje pitanje: dje ce nesreca ova od covjeka? Pa “mali od sindroma Napoleona” je onda izlećeo za 21 milion? Al ne znamo koliko je dala strana”srpski svet”? I kakav penthouse ima “Charlie” u BG na vodi… najveca sramota i izdajnik u istoriji CG

Marina

@maki_lscg Ima mnogo najvecih izdajnika CG! VECI OD NJEGA JE FILIP ADZIC !!! Koji misli ,zabivsi se u administrativnu rupu, da je narod zaboravio njegovu izdaju !!!

Adrijana

O tugo tužna, Što si umislio baksuze??? Pa tebe zovu kvarat od URE, Treba da ti nabave jedno podeblje jastuče. Ne vidiš se dobro kad sjediš u izdajničkoj Vladi. Nek te malo popnu, da te dobro zapamte đeca Crne Gore, da znaju ko im je izdao državu, ko je kvarat čovjek koji je izdao Crnu Goru.

Đoko Orlandić

Nije bitno što radi ovaj turbošarlatan, kako kaza Svetislav Basara ili Monti Pajton, što reče Janko Baljak, niti đe će poslije biti. Bitno je da je on uništio u CG sve što je građeno od 2006. Od tako prazne glave nije se moglo drugo niti očekivati. Bitno je samo što sve to CG uradi Žarko.

Kika

Odličan tekst. Svaka čast. "U sridu" Pitao bih samo Abazovića, kako misli ući u EU sa DF-om, koji negora genocid, ne priznaje Haški sud, slavi ratne zlocince, žudi sa "ruskim i srpskim svetom". I to svi. APSOLUTNO SVI iz tog bloka. Nije mi to jasno Abazoviću.

TV_EU

SJAJNO KAO I UVIJEK . NAZALOST OVAKVI ARGUMENTI TESKO DOPIRU U ISKOMPLEKSIRANE MOZGOVE.

CRNOGORKA

Mene zanima oce li Dritan pročitati ovaj tekst?!Da vidi šta narod misli o njemu,da vidi koliko je kod njega izumrlo sve ljudsko?Da vidi koliko ljudi pljuvaju i ne cijene izdajice najmanje a najljepše države na svijet?!I da vidi da nikad više neće moc da gazi Crnom Gorom uzdignute glave...

Vojo

Tekst za citanke o najvecem izdajniku građanske Crne Gore. Hvala vam do neba gosp. Avlijani.