18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Subota

25.05.

24° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Za Dritana je genocid u Srebrenici vjersko i nacionalno pitanje!

Autor: Antena M

  • viber

bojsa

Dritan Danajac , ne vjeruje ti se ništa. Imao si prilika za časno iskočiti iz voza sunovrata, obrukao si se i prodao neprijateljima Crne Gore !!!!!!!

Pomoracnk

@bojsa nije smio ~sve novine u srbiju daju dokaze da je Dritan Abazović TAJNI AGENT BIA KODNO IME ŠOK A IZVEŠTAJE PREDAJE RADU BULATOVIĆU ~ a profesionalac je dao dokaze da mu je i otac radio kao tajni agent ali za albansku obavještajnu službu ~ nema sreće dok narod ne uzme toljagu i sve išćera

HN

Šta očekivati od figure koju bi da nose na ramenima u Bijograd, samo da ode.

LjuboRadovićRijeka

Demagogija gospodina Dritana Abazovića prevršila je svaku mjeru do te mjere da prelazi u najniži politički bezobrazluk. No, vidno se gubi u vlastitoj nevjerici kao i njegovi sljedbenici uz kvadrat URE.

Sava

Darko korektno i studiozno.svaka cast.Dritane zagazio si u mulj srpskog nacionalizma i sovinizma iz kojeg ces se tesko izvuci.Jedan politicar je rekao(svaki politicar je odgovoran za odluku koju je donio ali isto tako je odgovoran za odluku koju je trebao donijeti a nije ju donio)a viste politicari?

Bijeli Pavle

Glavno je ne pripasti genocidnom srpskom svetu

Branka

G. Šukoviću kao i uvijek izvrsna analiza. Živimo u nekoj drugoj dimenziji, paralelnoj stvarnosti, sa druge strane ogledala đe je sve što je normalno, časno, pošteno i ljudski zamijenjeno svojim suprotnostima i to je postao standard.Ođe je svako ko je normalan lud i treba ga saćerati u geto.

Betoven

Promijenio pristup naokon konsulacija sa Miskom Perovicem.

Senad

Dritan se potpuno UKLOPIO u ŠUMSKI svet.Kako je moguće da dođe do FORMIRAMJA takvog NERAZUMNOG karaktera ostaje TAJNA koju mogu razriješiti samo stručnjaci nakon DUGOTRAJNOG istraživanja.

Maja

Darko, tekst izvanredan. U osobi kao sto je Dritan normalan čovjek vidi samo vještački naduvanog "političara", koji bi zarad sopstvene vlasti i neodoljive želje da se iživljava, učini sve, baš sve i svašta!

D.V.

Vrana ostaje vrana sto god cinila da ukrije svoju beskrajnu glupost. Politicko ulcinjsko nedonosce i ne moze biti drukcije od njegovog vjecitog bolesno iskompleksiranog reformatora i istinskog veleizdajnika.

MONTENEGRO

''NIKO KRUPNO K'O DRITAN NE LAŽE''. Zasjenio je Ćosićeve pulene iz ''SPSKOG SVETA''. Bravo g-ne Šukoviću za svaku napisanu riječ, na samo u ovom tekstu!!!

Anthropos

Izgleda da je u pitanju raskorak u g. Abazovocu između njegove (umne) inteligencije (visok IQ?) i "emotivne - emocionalne inteligencije" (nizak EQ?)? A, izgleda i potpuni nedostatak "duhovne (spirtualne) inteligencije" (SQ)? Otuda možda i toliko neuravnoteženosti u njegovim nastupima?

Baba

Jasno kao dan. Kome nije, blago njemu što ne troši glavu." ....u Srebrenici pitanje je ljudskosti, pravde i prava"-da ovo nebi bila pitanja, treba biti čovjek, imati obraza i srca i znati makar 30-tak slova. To ovi nemaju.S.F.S.N.

grana

Dritan lici na jednu narcisoidnu i tesko manipulativnu licnost.