24 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ministarstvo šovinizma

Autor: Antena M

  • viber

LjuboRadovićRijeka

U pokušajima gašenja svega crnogorskoga polako ali sigurno gase sami sebe. Brže nego što misle narod Crne Gore i svijeta vidi njihove zle namjere. Jednako tako cijeni se šutnja UCG, CANU i drugih koji bi trebali prvi dati otpor ovoj Vladi. Sve će to Crnogorac izdržati i pobijediti. Profesore živio.

Adrijana

Oooo ljudi moji, je li mogla Crna Gora doživjet gore posrnuće??? Akademik Vukić Pulević i prof. dr Milorad Nikčević primorani su da brane Crnu Goru od nasrtaja četničke ideologije tzv. ministarke PNKS u Vladi Crne Gore!!!!! Zna li iko ko je Vesna Bratić??????

Branka

@Adrijana Ko je Vesna Bratić treba pitati one iz bivše vlasti koji su joj omogućili da ovako nepismena i nekulturna postane univerzitetski profesor, dr nauka i dobije državljanstvo CG kao osoba koja je neophodna ovoj državi. Treba da se jave ti koji su joj ovo omogućili ako imaju hrabrosti i čojstva

Crnogorka 100%

@Branka Ivan Brajovoć je potpisao njeno počasno državljanstvo. I ko nam je onda kriv?

europeac

@Adrijana UNIVERZALNA MINISTARKA je Zadrta BOSANSKA SRBALJKA, gora od SRPSKE SRBLJANKE. BILEČA je odma iza Ravne gore, jedino nema mauzolej Dražin

Dan

@Adrijana E evo i ako nijesmo znali, sad znamo i vidimo.. kako se zove jedno ljudsko bice.. neko kad mu ucinite neku dobru uslugu.. a taj isti to sve baci pod noge.. i vrtati vam naj-ruznijim gestom mogucim..?

Branka

Kad dan pocne ovakvim tekstom onda mora biti dobar. Kad Crna Gora ima FCJK onda mora opstati uprkos okupaciji i tome da su sve ostale institucije i kvazi intelektualci mrtvi.

Doušnici i sufleri

Zbilja zamisli blama da ministarstvo za svoje zvanično saopštenje kopira djelove nečije FB objave?? Pa zbilja idemo ravno do dna što bi rekao Džoni Štulić, još jedno ustaško smeće ako pitate dotičnu vjerovatno.

MONTENEGRO

Tako je profesore! Potpisujem svaku riječ koju ste napisali!

Senad

Meni ova žena ČETNIK izgleda kao da nije ni išla u školu već je direktno sa RAVNE gore stigla u Crnu Goru sa KOKARDOM na glavi.

Senad

Ministarka ŠOVINIZMA i ČETNIŠTVA u CRVENOM koja nikada nije gledala film ŽENA U CRVENOM jer takav film se nije prikazivao na RAVNOJ GORI.

igor

E mi sto imamo ministre to nema nidje.Pİİ

Lješnik

Za nastavak telenovele u koju se glumatanjem ministarka uživjela, pratite fb statuse profesora koji je uspio da zarati sa sve tri katedre na kojima je predavao UCG, Atlas i FCJK i počeo da gradi karijeru na fb-u. Misli, prošlo je ženi četniku da se afirmiše tu pa će proći i njemu. Spoiler alert!!

Stari Nk

Vaši textovi su lijek za dušu Profesore, dođite u vašu CG, dođite u Vaš rodni Niksic, Sukovicu zovi profesora u DRV, dje bi nam kraj bio da svi volimo CG kao profesor Nikcevic, neće te dugo apostoli na čelu sa Zdravkom Rukopoljubcem, ko udari na CG i CPC ko vi Apostoli taj nije dobro dočekao,

Ranko

@Stari Nk Stari, nemoj ga zvati u Klicevo, imam boji prijedlog. Idi ti kod njega i uzivajte.