18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Subota

25.05.

24° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Etnički čista manipulacija

Autor: Antena M

  • viber

tivcanka

Ksenija Rakocevic truje okolinu i ne doprinosi istini.Sve zarad sitnih poena i koristi.Sram je bilo, nije intelektualka. A Djuro se vec mnogo puta pokazao ko je i sto je. Umjesto da sjedi kuci i pokusa da nesto shvati, mlati po srpskim tv i govori protiv svoje drzave.

Adrijana

Bravo Jelena. Potpuno si razotkrila njihove manipulacije i namjere, njihova nastojanja da raspiruju podjele i mržnju. I sto je zastrašujuće, na sva ova dešavanja proferori ćute!!!!

Ja

Bravo!!!! Bravo!!!!! Hrabro, argumentovano... i s velikom porukom nastavnom kadru u osnovnim i srednjim skolama. Dje ste, profesori?! Velika podrska za g-dju Jelenu i FCJK!!!

Lada

Hvala na iscrpnom komentaru. Slažem se sa svakom rečenicom jer to je stav osobe koja pozna književnost i njezinu važnost u formiranju ličnosti ( naravno onih koji žele čitati i odmaknuti se od onoga šta im babe govore). Žosno je što mnogi cute.

Ivan

Sjajan tekst! Samo tako - ukazivat svaki dan na bezočne manipulacije ovog mračnog režima i njegovih trabanata.

milica

Stalno sam se pitala zasto niko ne reaguje na laži koje stalno iznose .Moja djeca idu u osnovnu i srednju i citaju sve ove pisce i Njegosa i Desanku i Santica itd.

LjuboRadovićRijeka

Da nije zaslijepljena mržnjom i neprijateljskom ideologijom prema Crnoj Gori, predložila bi da se djeca i omladina temeljito upoznaju sa okupacijom Crne Gore od strane "braće" Srba 1918 i svim njihovim zlodjelima nad Crnogorcima. Posebno nad crnogorskom kulturom, što i danas čine.

Coco

Šteta što od ovih miljenica svakoga režima, koje sve što imaju da kažu tiče se čišćenja g..ovaaaj, toalet papira, nemamo prilike da češće slušamo i čitamo stručnjake kakav je Jelena Šušanj. Kulturno raskrinkala zle i perfidne kobajagi eksperte.

Bosiljka

Sjajno! Mislila sam da gospođa Rakočević od stida neđe tihuje, ali ne, ona se preporučuje za rijaliti programe kako bi i u regionu pokazala svoju izvrsnost i sposobnost brisanja g... knjigama umjesto toaletpapira! Eto čulo se za nju po tome a ne po onom za šta je dobila stipendiju za izvrsnost!

Bosiljka

Sjajna Jelena Šušanj nema priliku da na TV objasni pravu istinu. Sada su u modi g.IZVRSNE kojoj niko ne zna za šta je dobila stipendiju za izvrsnost! Samo je sva Crna Gora saznala njenu sposobnost brisanja g..ce..knjigama, jer se tim javno pohvalila... I ne stidi se toga, naprotiv!

Igor

Rakocevic bivsi kadar DPSa. ovakvi kadrovi su uzimali sve od ove drzave da bi je kasnije pljuvali. Dok su nasi prosvjetni radnici na birou na njihova mjesta su primani bosanci, kosovari srbi . Zato sad cute i ne talasaju .

Marina

“Dakle, mislilo se o učenicima svih vjeroispovijesti i nacionalnosti, a ne o političkim predstavnicima određene manjine.” MA DOBRO OVO ZNAJU SVI ONI KOJI PRICAJU OVO PO OKUPACIONIM TELEVIZIJAMA!!! TO ,JEDNOSTAVNO,RADE DA BI POSTIGLI CILJ ! A CILJ JE “JADNI, UGROZENI,DISKRIMINISANI “ SRBI !!!

Tajfun

Velikosrpski Klerikalni Sektasi krecu sa svojim lazima a potom cistkama i pripremu terena za "Srpski svet".Kad mine pandemija,svi na ulice,da ovu bagru posaljemo na smetliste Istorije.