22 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zašto smeta FCJK?

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Postovanje za Bobana,svi su po jednom kalupu iz ove sramne vlade sve crnogorsko hoce da zatru! Smeta im crnogorski fakultet, ubi ih! IstoricarStamatovic bi da se zatvara i Niksic i Cetinje da pise svoju cetnicku istoriju da crnogorski jezik ne postoji! Bobane,ovo je borba koja se mora izdrzati!

MONTENEGRO

Ova četnička vlast se dobro zaigrala. Ali neka ih (ne pada snijeg da prekrije brijeg, već da svaki, pod starom vlašću uhljeb - Krivokapić, Bratić, ..., otkrije svoj trag), što nas više ''načepe'' to će posledice po njih biti bolnije kad uskoro tresnu sa vlasti!!!! SMRT FAŠIZMU!!!

Guliver

Odlican tekst i ozbiljan tekst, a svakako i inteligentno duhovit "nefudbalska reinkarnacija Dzordza Besta", fantasticno

Ivan

Batrićeviću, sve ti cvjetalo! Ljudi poput tebe su jedina nada za ovu namučenu zemlju!

Željko

"moj komentar": nemam komentara. nažalost, autor je 100% u pravu...

Adrijana

Bravo Bobana, vi sa FCJK ste bastion odbrane crnogorskog identiteta.

Predrag Malešić

Da je bilo više ovakvih tekstova, da nije bilo nezainteresovanih crnogoraca, u zadnjih 30 godina, ne bi nama ova svetosavsko-kvislinška bratija sad uvodila pravila.Njihovi nalogodavci su sa njima imali velike planove, a oni takvi kakvi jesu - nikakvi, nisu uradili skoro pa ništa, na vrijeme smo te trgnuli.Unijeli su samo veliku pometnju, koja će nas držati budnim. Svakim danon nas je sve više, neka se otvore gradovi, pa da vidimo koliko nas ima ako opet udare na FCJK.

Bosiljka

Precizna i sjajna analiza vlade alkoholisanog premijera! Profesori i studenti FCJK i oni koji ih podržavaju NEĆE pakovati kofere. Neka ih pakuju oni koji hoće od multinacionalne Crne Gore da naprave "srpski svet" jer, ma kako im se činjelo da su jaki, ipak su u manjini!

Mina

Ne može pasti Crna Gora dok ima FCJK, dok ima Aca Radomana, Jelenu Šušanj, Bobana Batrićevića, Stefana Todorovića i na desetine, hiljade drugih kojima Adna, Čirgić, "nije kriv" zato što je ADNAN, zato što je CRNOGORAC, MUSLIMAN, PATRIOTA. Đeba si krečila tzv, ministarko 4 u 1.

Senad

Na prostoru bivše Jugoslavije odigrao se DOGOVORENI rat Srbije i Slovenije nekoliko dana i Slovenija je izašla iz SFRJ bez problema.Hrvatska je imala dvojaku ulogu.Bosna je bila žrtva AGRESIJE Srbije i Hrvatske na NEZAVISNU i SUVERENU Bosnu članicu UN u kojoj je počinjen GENOCID u cijeloj Bosni.

Milena

@SenadMislim da nije bilo dogovora,vec pokusaj da se prevare svi iz bivse Jugoslavije i da se provede velikosrpski projekat SANU,pa kad to nije moglo potegli su oruzje .

Senad

@Milena Bio je dogovor jer je Milošević smatrao da tamo nema puno Srba i da se započne sa realizacijom projekta Velike Srbije čija je zapadna granica trebala biti linija Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica Prvobitan plan Srbije je bio napad na Bosnu ali ovde nema prostora za dalja objašnjenja.

maki_lscg

Pa zar ne vidimo stav i retoriku doticne ? Ona je jos u vremenu 90-tih u svojoj glavi. Kao da je ovo SAO Hercegovina?

Anonimni

Nije tačno da je Zdravko “ljubitelj četništva i dobre rakije”! On pije sve što je u boci.