18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Porodica

Izvor: Blic

Autor: Antena M

  • viber

power

Gosp. Draskovic svaka vam je na mjestu!

Branka

Daleka budućnost jer imate njegovog učenika i nasljednika na vlasti koji revidira i rehabilituje krvavu vladavimu Miloševića i njegove žene koja je bila psihopata. Ovaj koji sada vlada Srbijom je perfidniji i gori od njih dvoje. Dok god se njega ne oslobodite nemate budućnosti kao ni mi u okruženju.

Nana

@Branka što pije podignu spomenik ovom nepomeniku, nadam se da će brže pasti AV.

Senad

@Nana Jedna negativna podrška komentara ne važi jer sam greškom tipkao crvenu oznaku.

Senad

@Nana Napomena objavljena.Komentar nije.

Ljiljana

I evo danas naslednika i sledbenika njegove ideje, njegovog (zlo)djela i njegove politike na vlasti u Cnoj Gori. Birali ih prejedeni i zadrigli "ugrozeni Srbi" kojima je Crna Gora dala sve. I jos im je i to malo, nego traze zlo i krv svakodnevno. Zlo najteze umire. Najteze.

Lada

Gospođa Draškovic uvijek piše iskreno i hrabro. Poštovanje!

Senad

Balkanski kasapin Milošević i njegova Mira su pandan bračnog para Čušesku i još mnogo gori.Srbija nastavlja da slavi svoje zločince i pameti ne dolazi.U medijima se pojavljuju mediokriteti koji se takmiče ko će biti luđi.Za svijet je najbolje da se Srbija svede na Beogradski pašaluk i mirna Bosna.

Vladimir

@Senad ,pusti snovi...Samo Vi sanjajte Beogradski pasaluk....Ali snove ne mogu da Vam oduzmem..

Senad

@Vladimir Zapravo za čoviječanstvo bi bilo najbolje da nikada nije ni postojala ili da postoji samo 13 godina kako reče poznata glumica.

Vladimir

@Senad ,e naposletku ste otkrili pravo lice..To sam cekao.Vi koji se zalazete za gradjansko,tolerantno i multikulturno drustvo.Vi biste ukinuli jedan narod,jedna drzavu..Jednog Nikolu Teslu,jednog Mihajla Pupina,Novaka DJokovica..SRAM DA VAS BUDE!...

Vanja

Sve sto je napisala gdja Draskovic za Milosevica je tacno. Nesto drugo mi smeta, a to je sto ni jednom ne spomenu Vucica bez cijeg aminovanja i finansiranja ne bi bilo ni ove sramne serije. Zar i Blic, u kom je ovo objavila, ne spada u rezimske novine?

Vanja

Nastavak. Koliko znam Vuk Draskovic nikada nije kritikovao rezim A.Vucica, iako znamo da je ovaj bio jedan od vaznijih aktera Milosevicevog rezima. Bio je Ministar informisanja i predvodio je hajku na novinara S.Curuviju, odmah potom ubijenog. Seriju o Milosevicu SNIMA VUCIC.

Senad

@Vanja Niste onda gledali gostovanje Vuka Draškovića na RTCG gdje kritikuje Vučića i velikosrpsku politiku koja je bila razarajuća po SFRJ.Vuk Drašković otvoreno priznaje svoje greške i zablude.

montenegrina

Rehabilitacija Milosevica i njegovog zlicinackog rezima je u Srbiji pocela odavno,sad se priprema finis,podizanje spomenika tom ratnom zlocincu!Reflektovanje ovog mraka na Crnu Goru je takodje ocigledno,svakodnevno,iz sata u sat njegovi sledbenici urlaju i ruse sve sto ima predznak crnogorskog.Poricu genocid i velicaju ratne zlocince!Crna Gora je upala u vrtlog velikosrpske vlade kadrirane iz Beograda.Vec vidjeno devedesetih!!