26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Sarajevo 05.04.1992. Nikome se ne ponovilo!

Autor: Antena M

  • viber

RIŠNJSNIN

Srbi u Bosni a samim time i u Sarajevu su se dvije godine pripremali za rat a poslije su govorili da su bili napadnuti koja budala bi u ovo mogao povjerovat

RIŠNJANIN

@RIŠNJSNIN izvinjavam se treba RIŠNJANIN to sam ja pisao

europeac

@RIŠNJSNIN Ja se bojim reprize........... opasno miriše...

Senad

Za sve što Bojana Vatić piše "krivi" su Bosanci pa su zato "nagrađeni" najljepšim" darom a to je GENOCIDNA TVOREVINA REPUBLIKA ŠUMSKA koja bi sada iz usta NEGATORA GENOCIDA primitivnog Dodika da se "MIRNO ODVOJI" od Bosne...MALO MORGEN KLEROSRBONACIFAŠISTICKI ČETNICI i LITIJAŠI

priprema Sarajeva

Pripremaju li apostoli Rukoljuba, Bečkića , Dritana i četnolikih Dfa , pripremaju li nam Sarajevo. Građani Crne Gore ne shvataju , slijepi idu u jamu .

Beograd ppreprema

nove Mladiće i Karadžiće: Df,Demokrate, Snp , Uru .

durmitorka

Danas se ti isti uz njihove sluge „bude“ i salju na Crnu Goru !

Senad

Admine vrlo ste neozbiljni ne objavljujete komentare ali objavljujete ovakve poruke da to ne činite...Evo i ovde niste objavili..SRAMOTNO od vas.

Nikola

Da sam na mjesto Admina, ni jedan ti komentar ne bih objavio. Stotinu komentara dnevno ti objave, ali ako nije iste sekunde, gicas se i olajavas ih. Oladi malo ili cu pomislit da si provokator.

Senad

@Nikola Piši im ti od sada STOTINE komentara.Na tvoju RADOST neću se više OGLAŠAVATI a TI nastavi saradnju sa administratorima da u njihovo ime SOLIŠ pamet komentatorima kada protestuju zbog NEOPRAVDANOG neobjavljivanja komentara.Kome češ sada PISATI pošto MENE VIŠE OVDE NEMA

europeac

@Senad Ni meni ne objave svaki drugi komentar, pa se ne bunim. Nekad mi prorade emocije i postanem ciničan opak U trećoj sam dobi i nisam se otrovao nacionalizmom, mislim da su trovači u mom slučaju zakasnili, volim sve Ne govorim o fašizmu, četništvu ustaštvu, o tim sam negativcima učio u školama

Senad

@europeac Ne komentarišem više.Samo čitam.Ugodno veče.

Senad

@Nikola Naravno moj odgovor tebi admin ne objavljuje.Od sada ti piši STOTINE komentara jer ja na tvoju RADOST neću napisati više NI JEDAN.Od sada piši nekom drugom kome ne objave komentar a on ili ona stavi(e) primjedbu.Pozdrav za tebe Nikola STOTINU PUTA.Čeka te posao pisanja STOTINU komentara.

Senad

@Nikola Vjerujem da ćeš me uspjesno zamijeniti i pisati 100 komentara jer ja više ovde ne mislim uzlud pisati.Napisao sam ti do sada nekoliko odgovora i ni jedan nije objavljen.Hvala ti Nikola.Pripremi se za TIPKANJE 100 komentara.PAŽLJIVO ću pročitati SVE tvoje MNOGOBROJNE komentare ubuduće.

Senad

@Nikola Poslaao sam bar 10 odgovora ali admin ne želi objaviti da drugi ne vide sta sam ti napisao.U svakom slučaju vjerujem da ćeš me uspješno zamijeniti i pisati DNEVNO 100 komentara koji će biti i OBJAVLJENI.Pažljivo ću čitati sta piseš ali ja više ne.