17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Etnoinženjering u izvedbi kvislinške Vlade

Autor: Antena M

  • viber

Sol143

Zadnji je čas,jer će poslije biti prekasno, da se spriječi legalizacija okupacije Crne Gore. Ovo što profesor piše je tačno i bolno istinito.Ovim bi čin proćerivanja Bošnjaka iz sopstvene države bio konačan.

Ja

@Sol143 Dodaću još i Crnogorce... Ni nama u ovakvoj, "oslobođenoj", državi nema mjesta.

Marina

@Sol143 Njima Bosnjaci smetaju jer su zaNEZAVISNU,SUVERENU CG.Kao narod oni njih ne ugrozavaju jer su manjina.Njima smetaju Crnogorci jer ih samo Crnogorci nacionalno ugrozavaju.Zbog Crnogoraca ova zemlja ne moze da se zove srpska.Zato davanje drzavljanstva onima koji bi nadjacali najbrojniji narod!

Ljiljana

Da li iko moze ista uciniti? Kakav uzas.

Maldini

@Ljiljana Počeli su apostoli sami da čine to što svi očekujemo.Nemaju izlaza slijedi raspad apostola i DF iluzija.

Marina

@Maldini Ne slazem se sa tobom.Iz svega prilozenog se vidi da su u stanju zbog CILJA,sve ovozemaljske fekalije da iźedu.A svi znamo koji im je cilj.Popis i zakon o drzavljanstvu,da ih bude vise nego Crnogoraca.Najbolji dokaz,zrtvovanje Leposavica.Zrtvovao ga je Zdravko iako bi isjekao vene zbog toga

Maldini

@Marina Oni su u takvoj koaliciji koju je nemoguće održati bez obzira na CILJ.Prati situaciju i vidjećeš.Ovo je početak njihovog strmoglavog pada.Nemoguće je povezati nepovezivo.Oni su bili usklađeni samo od 30.08. do trenutka kada su zauzeli fotelje.Ovo je prva ozbiljna krivina a biće ih još....

Maldini

@Marina Crna Gora je građanska država i na popisu Eurostat traži samo ekonomske pokazatelje i na podatke koji sadrže krvna zrnca se ne smije pristati.Zakon o državljanstvu neće proći jer su Crnogorci na nogama svjesni prevare i neće to dozvoliti...

Andrijana

Uvazeni profesore Nikcevic, ovo je izvanredna analiza, koja razoblicava citavu prljavu igru Krivokapica i njegove Vlade. Dobro kazeta, na okup svi kojima je Crna Gora na srcu, da odbranimo svoju drzavu koju hoce da satru kleronacinalisti.

Penthaus

Ustajte Crnogorci, ovo ne smije proći! Izbor je lak, osvrnite se na ono kako su vam preci postupali

Partizan

@Kumara Na valovima Crnogorskog ponosa i prezira prema velikosrpskoj kleronacifašističkoj histeriji apostolska Vlada se nalazi na amplitudi ogromnog talasa koji će udariti o hridi Crnogorske obale i razbiti se u komadiće koje niko ne sastavi...TALASAJTE CRNOGORCI.

LjuboRadovićRijeka

Ovo je toliko podmukli naum ove Vlade koliko i čojski naum Demokrata da priznaju genocid u Srebrenici ali ga ne osuđuju jer to čine DPS-ovci, a ovi su jednaki kvartu od URE.

Arhont_P

Kao i uvijek! MUdro, u "centar", hrabro! Čestitke, doktore!