9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Smjena straže

Izvor: Gradski portal

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Ovu vladu MORAMO oboriti što prije.

Maldini

@Branka Počelo je samoobaranje pratimo nastavak pada Vlade apoatola i DF Mandića I Kneževića koji su u panici.Dritan šuti.

Draginja

@Branka Gotovi su.U panici su.Živjela Crna Gora.Smrt fasizmu Sloboda Crnogorcima.

Vanja

Kralj Ibi ce da smijeni Lepog, forma ce biti ispostovana a sustina ostati ista. Ovakvih kao sto je Lepi oni imaju k'o kusih pasa, samo ce sljedeci biti oprezniji u izjavama. Sto Andrej napisa, zao mi je sto intervencije izvana nece biti kad krene etnocid.

Marina

@Vanja Nece biti izvana,ali smo zato MI tu !!! To je nesto sto NIPOSTO ne smijemo dopustiti !!!NIPOSTO!!! Od toga nema danas nista vaznije!!! Ako nema drugoga nacina,ne micat se s ulica dok ne odustanu od te zle namjere.

Draginja

Apostolsku Vladu ne mogu spasiti ni Vučićevi vitamini niti Dajkovićevi maloumni nastupi na PINK i HAPPY TV.

Vitamini Vlade

U mnogočemu se slažem sa Nikolaidisom, samo ne sa ovim. Vlada se hrani vitaminima Spc- 3x na dan, srpstvom do istrebljenja, pripravnost u svakom trenu. Na sve će pristat da ostanu- mržnja ih drži.

DV

Sa jucesnjim rođenjem Alijanse DA i svih vas cestitih slobodoumnih građana u njoj CG je dobila uvjerenje da ce ta bijedna srednjovjekovna straza biti ubrzo na smetlistu nepomena.

Deni

Ako ova vlada moze tako lako da sprovede identiteski inzenjering, onda je ova vlada jaka. Osvojili su CG bez ijednog ispaljenog metka.

Anagustum

Velibor Džomić - Station Chief srbske obavještajne službe u Crnoj Gori. Vladimir Leposavić -Chargé b’affaires srbske obavještajne službe u CG. Oboica na “payroll” srbskog Guvernadura i srbske države. Dajković ( ime mu nepamtim), Milačić itd boranija su plaćeni operativci i logistika. Ima ih još ..

Orwel

@Anagustum Nemojte zaboraviti Vladimira Pavićevića, osjetiće se manje važnim u BIA hijerarhiji.

Eagles

Bravo NIK, Prvi Apostol je pao, nema sumnje da ce da istrce i sljedeci sa slicnim izjavama, jer ih one drze na vlasti.Problem je u ovom neznavenom narodu, gdje je sistem vrijednosti potpuno izokrenut.Imam 2 primjera u komsiluku: Otac Crnogorac, majka Čehinja, naslednik/ca Srpkinja.Kako objasniti?