9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Danas skup u Podgorici: "Svi ispred zgrade izdajničke Vlade"

Autor: Antena M

  • viber

CEKLINJANIN

Sergej, znam te kao dobrog momka iz Baston zgrade i ne mogu vjerovati sta ovo činiš! Dobar sam ti bio i sa bratom..u pamet se dobri komsija, ne daj na Crnu Goru kako oni hoce i kako vas ucjenjuje DF i prosrpske partije. Ni po koju cijenu!

KakoJe

@CEKLINJANIN Nece ovoga filma gledaat pa da je najbolji. Ovi iz vlade sto smo ih smatrali razumnim su najgori noz u leđa realno.

Branka

@CEKLINJANIN Kad shvatiš da ti je komšija četnik i da ga niko ne prisiljava i ucjenjuje biće ti lakše. Tvoj komšija ovo radi iz ubjeđenja i za dobre pare pa ga tvoj apel neće dotaći. Svoje pravo lice je pokazao u izbornoj noći. Ako si gledao trebao si da shvatiš da ti je komšija velikosrbin.

Baba

@CEKLINJANIN, u pravu si-BIO dobar momak. A može li BITI dobar neko ko na položaj dolazi na klerofašističkim krilima?

Čćč

Ljudi otišli da rade u inostranstvu zato što ovde nijesu imali posao! A ovi još hoće da im oduzmu pravo glasa ! Srbi objasnite mi zašto ne glasate za npr Bošnjačku stranku ?Treba vidjeti koji sve političari imaju prijavu prebivališta npr u Beogradu!

Čćč

Da li će ovaj fašistički zakon važiti i za ove iz Srbije ili entiteta Srpska što dolaze u CG da glasaju ?

Sloboda

@Čćč Ispravka : BLentitet genocidna republika šumska...To znači da bi Crna Gora dobila JOŠ negatora genocida koji bi imali bolesnu ideju da stvore još jedan BLentitet.

Akova

Idemo svi zajedno.Ovo je stvarno opasno i bojim se ako prođe da je odbrana CRNE GORE nemoguća.

Piper

“...ministar Sergej...”, ime mu odaje skrivenu namjeru!

Predrag Malešić

Ihaaaa, samo lagano. Malo će im biti ono što smo im priredili kad su se banda četnička ostrvila na FCJK. Našoj generaciji je dato i da obnovi suverenitet i da ga žestoko brani. Samo strpljenjem i pameću koje horda svetosavaca nema, mi smo u prednosti.

Patriota

Dobro zna ova šovinistička Vlada šta radi. Probaju kolika je granica našeg strpljenja. Nemoj da probate da nas prićerate uza zid. Zapamtite dobro jadnici izdajnički, prodane duše za tuđe srebrnjake, da u Crnoj Gori ima mnogo više RODOLJUBA nego podoljuba i rukoljuba.

PODGORICE SPASAVAJTE

NEDAJU NIKŠIĆANIMA DA VAM DODJU UPOMOĆ ZATO STE VI TU DA NAM OSVJETLATE OBRAZ PODGORICANI U PAMET SE!!! SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!!!