10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vukšićeva prva saradnica preuzela odgovornost za odavanje imena agenata CIA

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Simo

Mašinovođa je opet kriv.Iako je priznala sva odgovornost je na Vukčića jer je on odgovorna osoba u instituciji i on odgovara za rad iste.Dobro nijesu našli da je kriv kurir koji je dostavio sporne spise.Ljudi moji je li ovo moguće

Vmnk

Kad je medicinska sestra u porodilištu KBCG zamijenila bebe,što je brzo ispravljeno, smijenjeno je svo rukovodstvo Ginekološko -akušerske klinike iako oni nijesu bili dužni da kontrolišu otpust beba.Smijenjeni su zbog organizacionog propusta.A ovaj lično potpisuje i nije odgovoran.

Milena

Zmure je potpisivao vazan dokument,kako ne,za ovu podvalu,tek treba da smijenjen.

Đoko Orlandić

Ovo je teško krivično djelo, za koje se mora kad-tad odgovarati. U sakoj državi. O ovome najveći mafijaški tabloid u Evropi ćuti. Godinama(stotine tekstova) je tražio odgovornost što je Ivanović kupio jednu kutiju cigara.

Drago

Zamislite koji je bio pritisak na ovu jadnu ženu da prizna da je kriva da spasi guz..u ovog junaka.Đe su sad razne Uljarevićke,Gorjanc ,ženske kuće i NVO da se javnu.A da nijesu čule još za ovo jer su po butika traže nakit i garderobu da nam u nekoj od narednih javljanja zasijaju punim sjajem

Branka

Što je ta saradnica dobila kao kompenzaciju za ovo priznanje?Pročitala sam da je samohrana majka. Sigurno nije prihvatila krivicu bez debele kompenzacije pa bi bilo fino da znamo kol'ka je kompenzacija. Jer je to od para svih nas koji plaćamo porez ovoj državi. Nije joj ruski špijun dao svoje pare.

SrdjanR

Ova žena mi je susjetka, i žalila mi se. Ništa ona nije kriva. Morala je da pođe za dijete u vrtić i zamolila je kafe kuvaricu da je zamijeni. Tako je nastao ovaj slučaj. :))

Branka

@SrdjanR Znači ipak je kriva kafe kuvarica! Napisala sam odavno da je kafe kuvarica opasna za ANB i tajne koje se moraju čuvati.

Marina

Nasli su konacno koga ce zrtvovati !!! To sto su se borili i rukama i nogama da mu obezbijede ostanak,samo govori o tome da je nezamjenljiv u poslu koji su mu povjerili-rusenje CG i da je ono sto je uradio,naravno,bilo tendenciizno a nikako slucajno,sto je i bez ovoga bilo jasno.