13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović Krivokapiću: Krajnje je nemoralno da insinuirate da ja organizujem proteste

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Nikšić

Krivokapić treba da shvati da nikad nije bio niti ce ikad biti uvažen kao što je Preśednik Crne Gore g.din Đukanović. Tako da Krivokapiću "uzalud ti trud sviraču" svoju sujetu, ne znanje nemoj da pokazuješ tako što ćeš uvijek izjavljivati " kriv je DPS, kriv je Preśednik"... Vječna da je Crna Gora.

Deni

Krivokapic i Abazovic imaju nocne more od Mila.

CRMNICANKA

Nije potrebno biti član DPS( a nisam nijedne partije) Da bismo mogli Čestitati Predsedniku Djukanovicu!Ako mu je Greh sto brani našu malu lepoticu od države neka i dalje produži! Uz njega smo!

Rajan

Za svo njihovo neznanje i za sve sto lose rade kriv im DPS...

bojsa

A Vi mu se još i pravdate !!!! Niste možda osjetili potrebu biti s’nama jutros i pravdati se eventualno narodu koji protestvuje protiv urušavanja Crne Gore !!!!!!!

plunjaš

Bolje bi ti bilo Mikašu da se malo angažuješ na odbrani Crne Gore, nego što filozofiraš i ćutiš svo vrijeme. Zahvaljujući tvojem taktiziranju i najgadnijim kompromisima sa četnicima smo i došli dovde.

Lena

Samo neznaveni,bolesni i nedobronamjerni mogu prozivati predsjednika da nije angazovan u ocuvanju Crne Gore.Najlakse je dici narod u rat,ali se poslije svega mora sjesti i pregovarati...Zasto da izginemo i ovako malobrojni,pa da poslije svega sjedamo za pregovaracki sto?Podrska predsjedniku!!!

Familia

Ti se opravdavas? Ti se bránís? A to od persone tipa " samo flasa, nista drugo". Stání konácno, bez prenemaganja i filozofiranja už národ i rusi tě cetnike gdje god ti nadleznosti dozvoljavaju. Budí uz i za Crnogorce na svakom mjestu.

Legenda

Gospodine Predsjedniče uzalud trošite vrijeme.On nije za politiku.On je za Crkvu.Vama svako dobro.Pozdrav od porodice Tuzović

BOBO S.

CITAV DAN SAM ISPRED VLADE , NI JEDAN AKTIVISTA DPS IZ M.Z. STARI AERODROM TAMO NIJE BIO. TOLIKO JE NJIMA STALO DO OVE DRZAVE. NEMA NI DIREKTORA SKOLA NI RADNIKA BIVSE AVIO KOMPANIJE . CEKAJU DA CRNOGORCI BEZ INTERESA OPET BRANE DRZAVU .

Dado

@BOBO S. Ajde CRNOGORCI da zamolimo ove cetnike da nam ne napadaju previse Predsjednika Drzave.. jer ce jos malo poceti da place.. pravdajuci se.. litijasima i srbocetnicima.. da nema nista sa onima koi brane Drzavu..

PODRŠKA PREDSJEDNIKU

Svaka Vam čast,moje mišljenje je takodje da se nemijesate jer su Vas dosta kleveta li, a bilo sta kad se dešava po CG samo Vas optužuju,znate odlično nas mentalitet a znamo da imate veliku podršku naroda,i da bi buknuo rat i opet bi Vi bili krivi,Vi CRNOGORCE I SVE LJUDE DR. VJERA branite politički!

Draginja

@Roki Ne radi se ovdje o vlasti.U pitanju je država.