9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović  Krivokapiću: Krajnje je nemoralno da insinuirate da ja organizujem proteste

Politika

Comments 18

Đukanović Krivokapiću: Krajnje je nemoralno da insinuirate da ja organizujem proteste

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
"Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati"

Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste koji mu se ne sviđaju, poručio je predsjednik države Milo Đukanović. 

Uzaludni su, kako navodi, pokušaji da "svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast".

"A sad je krenuo da to čini i prema meni lično. Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobjede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše. Činio sam to i činim zbog odgovornosti prema Državi za čiju sam obnovu, za razliku od premijera, bez ostatka radio i izvjesno glasao. I za čiji napredak i dalje radim. Iako imam sve manje poštovanja prema Vladi i njenom premijeru.

Jer iz dana u dan sabiram sve više utisaka da neznanje nije jedini i najvažniji razlog njihovog neodgovornog upravljanja državom", saopštio je Đukanović na Tviteru.

Ne mora, kako kaže Đukanović, premijer da brine da iza bučne kritike Vlade ovih dana skriveno stoji on.

"Ne samo zato što se ne skrivam kada kritikujem, nego zato što nikada nijesam, a i neću, preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore.

Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi.

Vjerujem da svi zajedno imamo političke zrelosti i kapaciteta da sačuvamo mir, da pokažemo odgovornost prema strateškim državnim ciljevima za koje smo se svi deklarisali, kao i prema svim građanima Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali", zaključio je Đukanović.

Krivokapić je, podsjećamo, ranije danas pozvao  Đukanovića da ne destabilizuje državu i da narod koji je, kako je rekao, izveo na ulice pozove da se vrati kućama.

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

Dado

@BOBO S. Ajde CRNOGORCI da zamolimo ove cetnike da nam ne napadaju previse Predsjednika Drzave.. jer ce jos malo poceti da place.. pravdajuci se.. litijasima i srbocetnicima.. da nema nista sa onima koi brane Drzavu..

Posteno

Ovom KRIVOkapicu nisu objasnili da je vlada prekrsila ustav nema budzet isteko rok

Posteno

Pa dio vlade kaze da je krivi kapic prodao dusu Milu.ova vlada je prekrsila ustav presao rok za izglasavanje budzeta.Brzo ce medjumaridna zajednica da to objasni a oni ako zavrnu cesmu vlada moze da traje dok se potrosi onih 800 miliona sto se zaduzise .Turizma nema i nece biti !!!