24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Pješaci-samoubice pred mercedesom Krivokapićeve kćerke

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

Narou

Predlažem da Antena M objavi literarni, a zašto ne i likovni konkurs, na temu "Šta su Krivokapićeva princeza i njen hranitelj tijela govorili poslije onog, Zovi Sergeja!" Pobjedniku vožnja mercedesom S-klase na relaciji Zabjelo-Masline, i to sa spuštenim prozorima. Pješaci će biti poštovani.

vojvodina

Fantastično prepričan događaj. Po malo smešno, da se radi o nekom tamo izmišljenom događaju, međutim žalosno je to zato što građani Crne Gore žive ove ludorije spin majstora u pokušaju. Misle da su građani CG glupi i naivni, da nemaju oči pa da se sami uvere. Ali i te laži i spinovi i to je samo pokušaj onoga što im šef iz Bg radi već 8 punih godina.

Partizan

Ni Japanske kamikaze nisu bile tako ubitačne kada su "skakale" na savezničke brodove kao dvojica "divljaka" koji su "skočili" i to okrenuti leđima što je posebna vještina na haubu auta štićene kćerke uplakanog Premijera koji je svojim suzama očistio vjetrobransko staklo vozača siledžije.

CG1

Svaka čast gospodine Nikolaidis. Samo nijesmo čuli još, bar ja, prvog pendrekčića šta on kaže na ovo skakanje građana pod mercedes šćeri tate - premijera....

Ђорђе

Није на снимку искључен тон него јој је тјелохранитељ дао цуцлу да се смири.

Vanja

Obavezno maloj uplatiti mjesec dana odmora na nekoj egzoticnoj destinaciji, mora se dijete oporaviti od pretrpljenog straha. Na racun gradjana CG, naravno.

Ljiljana

Dako i njihovim "braci i sestrama" dodje do mozga ko su Krivokapic, Becic, apostoli... Sve se nadam tom danu. A u svemu taj Becic je najjadniji i najmizerniji. Ubjedljivo. Kako ono kazu u staroj Pg - "funjara".

Tutumis

A sta na ovo rece Sekulovic, Zdravkov kucni ljubimac?

Partizan

Rekao sam sam sebi ZOVI SERGEJA...Poslušao sam sam sebe i POZVAO SAM SERGEJA...SERGEJ SE NIJE JAVIO...Pitam se kako to da mi se SERGEJ NIJE JAVIO...JOŠ TRAŽIM ODGOVOR...Pitaću kćerku apostola kako to njoj uspijeva pa ću vas obavijestiti...

Ancy

Premijeru, drago mi je da ste tvoja kćerka i ti iskusili bar malo straha i osjetili kako je bilo mojoj kćerki i meni dok je “djedovo” stado blokiralo puteve! Moja kćerka nije bila u Mercedesu već u autobusu koji su pijani četnici zaustavili uz pjesmu “... leleču Turci, kukaju bule...”.