19 °

max 21 ° / min 11 °

Ponedjeljak

13.05.

21° / 11°

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

18° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

21° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Pobjeda: Spajić ima srpsko državljanstvo i dvojno prebivalište

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Podgoridanin

Dritanhe znači li ovo da u SLOBODNOJ CRNOJ GORI ima onih za koje zakon vise ne vazi jer ih je URA oslobodila postovanja zakona. Hoces da brišeš one koji se izjašnjsvaju Crnogorci a žmuriš na građane Srbije koji glasaju u CG

Kotoranin

I šta ćemo sad ministre, prije neki dan sam vam napisao da se ne hvalite i da ne kudte svuda i svakoga jer ćete navući gnjev i razna pitanja. Ja vas poštujem kao ministra moje drzave i ne dozvoljavam Medu i Pipunu da vas zovu Mickey ali morate raditi posao za koji ste izabrani bez tužakanja okolo.

podgoricanin

pitao bih gospodu da li je ovo zet Krivokapića ako jeste da li je ovo muz ćerke krivokapuća koja može da gazi kolima Crnogorce jer se zaplakala. Krivokapicu koji zakoni vaze za ovu vladu i clanove tvoje porodice. zato zelite da mijenjate zakone o drzavljanstvu jer tvoja porodica voli Srbiju a ovamo kazes Crnogorsc si.

BLOKADE!!!!!

Sve vidimo, cujemo i vjerujemo sebi i građanskoj Crnoj Gori! OSTAVKE I BLOKADE!!!! NEĆEMO VAS TRPLJET, NEĆEMO DAT DA NAS GAZITE! NEDAMO DA NAM DOM OTIMATE I RUŠITE! PREKARDAŠILOOOO! OSTAVKEEEEEEEEE GENOCIDNA KLEROFAŠISTIČKA VLADO!

DV

Ima li jos ikakvog drzavnig tuzioca ili bilo kog osnovnog drzavnog suda CG da za ovo krivicno djelo digne postupak po sluzbenoj duznosti....ili obicni građanin podnosi tuzbu o svom trosku?