10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vlada gazi državu, zakone i ljudske živote

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Svaka čast na tekstu. Svi osim apostola vide da je mržnja ogromnih razmjera narasla posle 30.08. 2020.-te, to je nova sloboda, demokratija i relaksiranost. Ovi su najviša sramota Crne Gore.

Vladimir

Da li mislite da bi u SAD mogao neko da se popne na preds.automobil? Naravno da ne bi....Sto se tice neznanja ljudi koji su sad na vlasti...zanimljivo je kako autor to analizira.Prethodna vlast je bila SJAJNA...pitam se sto li su izgubili izbore onda?

Ljubo

Ono je biJo obican automobil bez ikakvih sluzbenih oznaka/ blinkera, rotacije.../

Denis S.

Ti mora da si slijep. Procitaj opet Tekst, ali problem je sto ti nisi razumeo. Vama litijasima nema spasa, posto ste zaostali. Tebi prija ova cetnicka vlada kako vidju.

Partizan

@Vladimir Za tebe su 2 građanina Crne Gore SKAKALA Fosberi stilom na haubu crne limuzine.Crni Vladimire bezobzirni vozač koji bi trebao u zatvor je POKUPIO građane koji su bili okrenuti leđima i NABACIO ih na haubu u punoj brzini.Vladimire skini HAPPY i PINK naočare kada gledaš snimljeno.

Partizan

@Vladimir Prethodna vlast je izgubila zbog nezapamćene HAJKE iz Srbije i SPC koja je organizovala SRAMNE litije i na taj način dovela nesposobne apostole da naprave nešto korisno za građane Crne Gore ali sposobne da RUŠE građanski karakter države i da srbuju do mile volje.

Bosiljka

@Vladimir Aktivirao se veseli Vladimir i žali što policajac nije pucao bez upozorenja na okupljenu masu, jer se oh čuda, u automobilu vozila zaštićena mezimica. Imaju li svo petoro đece zaštitu dok puše tompuse po beogradskim splavovima, koji su im od baba ostali! Stidite se!

Partizan

@Bosiljka Veseli Vladimir je ošamućen našim odgovorima jer je pročitan kao bukvar i otišao je da ponovo gleda snimak pa vidjećemo šta će SAD vidjeti...SKAKANJE građana na HAUBU ili NABACIVANJE na HAUBU i ODBACIVANJE građana sa HAUBE bezobzirnog vozača.

Milena

@VladimirJeftino provociras,u SAD niko ne bi gazio ljude pokusavajuci da ih ubije,jpodmeces da je rekla da je prethodna vlast bila SJAJNA,znas kako su protekli izboru,uz veliku novcanu pomoc i angazman ,Rusije ,Srbije i SPC,i niste dobili vecuni,a onda URA,pravi izdaju i daje vam prevagu,,

Partizan

@Milena Vladimir konstantno jeftino prodaje Crnogorstvo (izjašnjava se kao Crnogorac a sve mu je srpsko i velikosrpsko) a sad je pozvao u pomoć Bajdenovu Ameriku mada sam siguran da je on Trampov pulen.Vladimir je nokautiran našim odgovorima.

Vladimir

@Partizan ,hehe..Slatko ste me nasmejali..Pored toga sto ste lingvista,sad ste i bokser, nekog ste nokautirali? Ja mogu da se izjasnjavam kako god ja zelim, to je moje neotudjivo pravo..

Partizan

@Vladimir Otuđio si se od Crnogorstva.Mozda ti nokaut pomogne pa kad sudija izbroji do 10 možda vratiš neotuđivo pravo da budeš ono što jesi ali zbog nečega poričeš a to je da si Crnogorac koji govori Crnogorski jezik ali koji je privremeno zalutao u "srpski svet" u kome govoriš srbijanski jezik.

Vladimir

@Partizan ,otudjio od Crnogorstva?? Uh,bas gresite..Ja govorim srpskim jezikom i uvek cu govoriti srpskim jezikom.Nigde zalutao nisam..Vi se drzite svog, a ja cu svog i svima dobro..Sto se tice nokauta...vi biste mogli da bacite peskir u ring...