15 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Miranović Nikoliću: Kada DPS nekog proziva izdajnikom, znamo da brane kriminal i stotine miliona korupcije

Autor: Antena M

  • viber

KakoJe

Mislim da vi svi treba da promijenite prezime u Vucic, da bar jasno bude da ste klonirani posto vam je prica identicna. Sjaši!

Branka

A kad vi nekoga prozivate branite i krimina i korupciju i nepotizam i revanšizam i što je najgore IZDAJU I IZDAJNIKE CRNE GORE!!!

MONTENEGRO

Ko više vjeruje URIN-im demagoškim pričama o ''ruci pravde'' dok sjede u koaliciji sa tajkunima Dakom, Carevićem, popovima SPC i sl. Vi URIN-i izdajnici pričate o Srebrenici, dok Bečanovićka glumi nevinost. Pričate o antifašizmu u državi koja je do dolaska na vlast vas klerofašista, bila lider antif

Milena

Sram te bilo,tako mlad a spreman da se sluzis podmetanjima,kriminal je na strani DPS,pa ste vi stigli da to rijesite,a vasa partija puna postenih milionera,nece biti,tu mnogo smrdi na kriminal i izdaju Drzave ,naravno za neku korist,sto ne osudis veliki covjece gazenje gradjana na Bogetice, jade.

Tajfun

Pricaju o kriminalu i lopovluku,oni ciji su osnivaci tajkuni i lopovi,i sto je najgore primaji novac od Rusije da bi rusilu Crnu Goru.Gospodo iz UR-e,neka odgivara pred Sudom svaki koji je nesto ukraa;nemojte nas koji volimo Crnu Goru svstavati sa njima.Vi ste sa vasim pajtosima krenuli da rusite CG

Bravo

Sve tacno receno i istinito tako se brani C gora od kriminala lopova tajkuna a ne od postenog naroda.

Vanja

Ne znam sta je gore, to da ste budala i ne vidite sta se desava, ili da ste prefrigani lazov koji obmanjuje svoje glasace, jedno od ovo dvoje jeste. Pa, cijeli svijet vidi ono sto URA ne vidi, kako to komentarisete?

Ljiljana

Miranovicu nema mnogo tih kojima to mozete prodati. Sve sto radite je cista laz i cista podmetacina. Dokle mislite da se krijete iza DPS i bivse Vlade? Sta vam, a posebno vama iz URA, daje za pravo da mislite da gradjani CG ne vide sve sto radite i da ne vide grdnu izdaju koju ste pocinili?

Mirko

Pi, po sto puta pi na ovo zastiđe !

Deni

Ovi ce umrijeti uzvikujuci kriminal, korupcija, kriminal, korupcija. O'ladi malo!

Marina

Jedino u cemu ste prevazisli DPS to je u krađi!Takvih eksperata se nije rađalo!Niti ce! Za cetiri mjeseca da ojadi CG zs 900 miliona € tvrdim da niko ne bi uspio!Vama je poslo za rukom da opljackate ovaj narod u rekordnom roku !A to je samo ono sto se zna.Treba zajaziti sve i po dubini i po sirini

Marina

OVO JE KAO KAD LOPOV KOJI JE UPRAVO OPLJACKAO BANKU, POLICIJI KOJA JE STIGLA NA MJESTO PLJACKE POKAZUJE NEĐE TAMO I VICE : DRZ’TE LOPOVA !!! ONI U NEKOGA UPIRU PRSTOM DA SE NAKRAO !!! ONI !!!!!!!!!! Oni koji su poharali CG za samo cetiri mjeseca da je generacije nece moci oporaviti !!!

maestro

URA = IZDAJNICI !!! #nijemojavlada