20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sekulović tvrdi da neće biti inženjeringa: O izmjenama će mišljenje dati i skupštinski Odbor

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Deni

Izjava o retroaktivnosti odluke je naiva. Da je istinita vec bi bila iznesena u javnost. A niko da objasni sta je cilj smanjivanja uslova sa 10 na 5 godina. Plus, jedina drzava koja ne dozvoljava gradjanima koji zive izvan granica da glasaju je Njemacka za vrijeme Hitlera.

Metohijac

@Deni Ljude koji protestuju treba da je sramota sto zbog ovoga izlaze.Bune se da njihovi ,rodjaci,plemenici i prijatelji konacno dobiju pravo na posao i sve ostalo.Glas nam ne treba,neka propisu ko dobije drzavlhanstvo još 10 godina ne moze da glasa,neka to bude rezidencijalni uslov koji je sada 2g.

Naroz

@Metohijac, ne obmanjujte javnost, imate sva prava kao i domicijalno stanovništvo osim prava glasa.

Metohijac

@Naroz Nije tacno gospodine,evo da krenem od posljednjeg,ne mogu da primim vakcinu protiv koronavirusa,samo drzavljani,ne mogu da se zaposlim,gotovo svuda uslov drzavljanatvo,banke ne daju kredite,samo drzavljanima,nemam isto pravo kao drzavljani na sticanje imovine,registracija auta,obrazovanje...

DV

@Metohijac Tvoje razmisljanje i sirina"plemenitog uma"poklapa se sa onim romskim kalajdžijom "oces ljeba ili mlijeka..ja bih brate da udrobim". Radi oďe niko ti ne brani i zarađuj ljeb ali neces mi ureďivat kucu!!

Mirko

@Metohijac Sve male zemlje imaju veoma restirktivne uslove za dobijanje drzavljanstva. Ako drzavljanstvo ne podrazumjeve pravo glasanja na izborima - nek im daju odmah ali mislim da to ne moze.

DV

@Metohijac izgovaras pogane rijeci koje stoje samo poganima i izrodima.Zato sto neznas sta je Cast a sta sramota treba te procerat iz moje drzave i zato sto nista nijesi naucio o njoj..sto dalje od mene!!

Partizan

@Metohijac Nemaš ti potrebno znanje a ni pameti da znaš šta rade Crnogorski građani na veličanstvenim mirnim protestima protiv pokušaja da se promjeni građanski i sekularni karakter Crne Gore i da se uvede klerosrpska država na njenom tlu i to brisanjem velikosrpskom gumicom .

Todor Berlin

Nameracila zla misao SPC da visestogodisnje korijene mojih predaka koji su zivjeli i ginuli za Crnu Goru danas u mojoj osobi sasijeku i silom mi moje pravo otmu da odlucujem o buducnosti moje domovine samo zato u njoj ne zivim 365 dana u godini. Sergeju je SPC mozak otrova.

Partizan

Ministar unutr. pos. C.Gore bi trebao biti pametan.Sergej to nije ili je dio plana za stvaranje "srpskog sveta".Ove IZMJENE ne mogu proći jer je za tako nešto prema Ustavu C.Gore potrebno 2/3 glasova a to nije moguće.Spavajte mirno Crnogorci ali pažljivo pratite šta apostoli i Dritan rade u potaji.

daleka

U svim pametnim drzavama nakon 10godina stalnog rada i boravka ostvaruje se pravo na drzavljanstvo ali nije garancija za sve da ce ga i dobiti.

CG2

Šta očekivati od sekulovića, isto što i od ostalih "apostola" Izdaju svega Crnogorskog i građandkog. Nije mi što laže, već što misli da mu vjerujemo.....