7 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Non-paper o Balkanu: Uticaj Rusije na procese u EU

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

Partizan

Jedinstvena organizacija boraca UNIJA VETERANA Bosne koja broji 110.000 članova poslala je Evropskoj Uniji u kojoj kruži tkz NON PAPER jasnu poruku da će svako onaj KO pokuša da "dijeli" Bosnu proći kao što prolaze svi agresori i djelitelji.

Vladimir

@Partizan ,opa...Vi biste da ratujete opet?Bosna i Hercegovina je već podeljena na dve entiteta...Republiku Srpsku i Federaciju..Samo lagano...i bez pretnji nasiljem.

Partizan

@Vladimir Pokušavam u ovom tvom tekstu napisanom na srbijanskom jeziku pronaći bilo šta vrijedno pažnje i ne uspijevam...jadno bijedno ostrašćeno neljudski.Napisano za smeće gdje je jedino mjesto Ćosićevim sljedbenicima genocidnoj repubici šumskoj (mrskoj) i cijelom zamišljenom "srpskom svetu".AMIN.

Vladimir

Evo ga Vase pravo lice.Ja napisah koment.protiv rata i nasilja,kad eto vas sa vredjanjem.Vi bese za GRADJANSKU opciju..Vidim kako se lepo maskirate istom.Rep.Srpska je potvrdjena u Dejtonu ne od Srbije nego medj.zajednice i to je fakat koji mora da prihvatite.I mi nismo na TI,ali to govori o Vama.

Partizan

@Vladimir Proputovao sam cijeli svijet bio na svim kontinentima govorim 4 svjetska jezika upoznao puno ljudi raznih profesija i boje kože sa svima ostvario srdačne kontakte promovišući moju Bosnu i prijateljstvo ali nikada nisam upoznao tako ostrašćenu osobu kao što si ti sa svojim komentarima.

Vladimir

@Partizan ,super Vam je ta autoprojekcija..Ja nijednom recju Vas uvredio nisam...Vi mene jeste...Sto se tice vasih putovanja,pa zar mislite da ja nisam proputovao svet?Od Los Angelesa,preko Johannesburga do Kolkate.Samo ste vi putovali i upoznovali ljude i samo Vi govorite jezike.Budite ozbiljni.

leposavic

@Vladimir nemo kume polako jopet molim te dosta nam ga bilo vaseg polako....nije klanje lep zivot veruj ni za vas koji huskate a ne ucestvujete e se moze nekone omac i na vas zato lepo i mirno zivite lepse je

Vladimir

@leposavic, e se moze nekom omac i na Vas? To je kao neka pretnja? Gospod.niti huskam niti podsticem na nasilje,naprotiv!Ali cu uvek izneti svoje misljenje,jer demokratija to omogucava svakom.I nemojte molim Vas sa tim pretnjama..ne stoje Vam.