20 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

21° / 14°

Subota

11.05.

23° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vučić komentarisao intervju sa Đukanovićem: Čekao sam da tema ne bude Srbija, ali nisam dočekao...

Izvor: B92

Autor: Antena M

  • viber

nenad_mne

A bruko jedna, što ne pitaš Dačića, Vulina i ine likove, što rade po tvojim nalozima, što oni rovare po CG? Što ti u Srbiji, kao vjeruju, ne znači da treba da zabavljaš okruženje ovakvim nastupima!

Partizan

Predsjednik Dukanović je toliko superioran u odnosu na klovna Vučića da bi ga preveo žednog preko vode.Mora Vučić na stotine puta da odgleda intervju da pokuša nešto naučiti ali nema sposobnost za tako nešto.Đukanović je Maradona a Vučko igrač iz srbijanske najniže lige.

Владимир

@Partizan А способан је,ево Кина ће вам све узети,колико је способан!,с уз то ако Вучић буде желео,уступиће нам и део вашег дуга!,можда узмемо Цетиње!

Kotoranin

Samo se vi manite nas pa vas nece niko komentarisati, predsjednik se upravo na Srbiju nadovezao u vidu novinskih članaka kojih je u jednoj sedmici februara u vašim tabloidima bilo oko 2000. Samo za 7 dana zato sjaši više.

Ja

Tugo tužna, pa zar još kukaš za "srpstvom ugašenim", zar ti nije konačno svanulo od kad su tvoji litijaši zauzeli pozicije? Vazda vam je malo. Zapamti: CRNOGORCI NEĆE NIKUD IZ SVOJE DOMOVINE CRNE GORE!!!!!

Partizan

Izražavam poštovanje prema Srbiji i s njom nemam problema ali imam problem sa srbijanskim režimom i planom stvaranja srpskog sveta u kome bi posrbice "oslobodile" "srpske" prostore i na taj način natjerale moje građanski orijentisne ljude da potraže REZERVNE položaje izvan svog kućnog ognjišta.

Marina

Nema efekta sto si ga gledao.S paznjom ili bez paznje! SA GOSPODSTVOM SE RAĐA i tu ti nece pomoci ni da ovaj intervju naucis kao“OCE NAS”! S druge strane mogu da razumijem tvoju fascinaciju Milom Đukanovicem!On je sve ono sto ti NIJESI niti IKADA mozes biti-vanserijska LICNOST koja se rađa jednom!

Marina

Ubuduce kad budes pominjao VELICINU kakva je MILO ĐUKANOVIC moras stajati u stavu MIRNO !!! Onako kako je to napisao Dragan Bursac u svom danasnjem tekstu sa naslovom: USTATI PA REĆI MILO ĐUKANOVIC!!!!!

Владимир

@Marina Чувар лика и дела великог вође??!

realista

ugroženost srpskog naroda najbolje se vidi po imovinskim kartonima 'eksperata' i onih funkcionera po dubini. I to su zvanični, odnosno podaci koje oni ne kriju. Onu manje javnu imovinu ne želim ni da pominjem

haker

"Srpski svet" se ogradjuje od svojih nauma javno, ali potajno cuva namjeru, koju moze jedino pretvoeiti u rat, jer mi , koji smo Crnogorci necemo dozvoliti da se ostvare ideje Slobodana Milosevica preko ovog dramskog glumca!

Ljiljana

Opste je poznato koliko istinu govori AV. Taman kao i Krivokapic, Dritko, Becic i apostoli. Kao da su svi ispod istog sinjela.

Miso

Ne trebaju nam vase vakcine dace nam Danska. Sjecate li se respirator à koje ste nam uzeli sto se Tice Srba mislim da I'm nije lose Svudje su neki su se I obogatili. 1987 bilo ih je 0,5 sad ih je 28%vole nase more a sta je sa Crnogorcima u Srbiji bilo ih je 140 hiljada sad ih je 30hiljada ?

Vesna

On cesto najbraja imena kojima ga nazivaju u Srbiji. Sve je receno.