13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

U Beogradu napisali Temeljni ugovor: Insistiraju da ga Leposavić predoči Krivokapićevoj vladi

Autor: Antena M

  • viber

dzabelepi

taj će ugovor biti pocijepan i poništen. a spc prpagatori nekanuce iz istorije kako su prolazili kad su nas maltretirali. nije daleko tamo 40 i neke heheheh.

Rukfaš

Ovo je k'o prije dvejesta godina. Iz Crne Gore pošalju knjigu ili udđbenik na štampanje, oni je tamo isprave i dopune po svojim mjerilima da se Crne Gora ne "odsrbi". Pa onda i dan danas mašu sa takvim knjigama k'o da su autentične.

Dragomir

@Prtar Jede POMFRIT i pije CRNI VRANAC.

Anthropos

"Temeljni ugovor" sa Srpskom Pravoslavnom Crkvom ne može biti potpisan jer ona ne predstavlja SVE pravoslavne vjernike u CG. Ugovor sa Vatikanom i Islamskom zajednicom pokriva sve vjernike katoličke i islamske vjeroispovijesti u CG. Posebno što bi time legalizovali svoju pljačku crkvene baštine CG?

haker

Dje su sad DJEDOVI puleni da brane "zavjet"?! jeste li sad svjesni da je vama vise nego nama oteto sve sveto iz ove nase Crne Gore? Jeste li sad svjesni da ste za tudje interese klecali po trgova sirom Crne Gore ?! e pa vjernici, prodali ste svoje hramove i crkve Vucicu!

Svaki dan

Imate li vi druge teme osim srbije i srba svaki dan te isto ,pitam se cemu to sluzi i kome? Znaci drugih tema nema u C Gori da pricaju o ekonomiji siromastvu kriminalu lopovluku mnogo ima vaznije tema u C Gori od Srbije ovo je nocna mora i ko u ove price vjeruje vise vec 30gd sve isto isti krivci .

Partizan

@Svaki dan Ima li Srbija i zamišljeni srpski (polu)svet druga posla osim da SVAKI DAN kidišu na Crnu Goru i Bosnu direktno i preko posrbica u tim suverenim i nezavisnim državama.Obrati se svom četniku Vučiću pa neka ti on objasni istoriju srbočetništva u posljednjih 30 godina SRBOAGRESIJE.

Partizan

U Patrijaršiji Srbije u Beogradu PUTUJU kroz VRIJEME i trenutno su u 1918. a Crna Gora je u 2021. tako da zbog NEPODUDARNOSTI vremena nema ništa od UGOVORA zvanog PUSTA ŽELJA srpskog (polu)sveta.Posto su u takvoj ŽURBI nije jasno zašto su otišli u prošlost kada su mogli u budućnost npr u 2121.

Sektasi

Stvarno su ovi srbi dotakli dno i sad razumijem sebe sto ih obozavam koliko i drugi Susjedi iz regiona i sire.

DV

To znaci ako im temelj prođe uspjesno tj ljigavac ga dobro izlije i skocka..slijedi spratna gradnja...

Dado

Moze Vucuc i ovaj njegov pop miljenik da obrisu.... sa tim ugovorom.. i ovi litijasi i svi zajedno.. sve je to uzalud prvom prilikom ponistavamo.. bilo kakva zakone ili ugovore sto su okupatori donijeli..!

LicinA

Dragi i postovani citaoci koliko ja znam dje su cista posla nekrije se nikad nista i otvoreno i jasno se kaze o cemu se radi a odje o ovoj temi i prici je sve osim Jasno i trasparentno, prema tome kako sve ovo treba mi Gradjani da shvatimo?! Sta ustvari pokusavaju da nam prodaju u vreci?!!

Partizan

@LicinA Žele klerosrbočetnici da imovinu Crne Gore upišu u katastar agresorske Srbije.

Milos

Ja ne znam kako se ne zapitate i sve da je istina da srbija kidise na nas kako se ne zapitate sta smo mi to radili zadnjih 30 god kako smo to drzavu uredili kad svak moze kidisat na nas.Ocemo li cijelog zivota trazit krivicu u tudje dvoriste.