26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

18.05.

26° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Abazović o puštanju Kašćelana: Svakom građaninu Crne Gore je sve jasno

Autor: Antena M

  • viber

Mirko

naravno ahahahahahahahahaah... a tebi?

Čćč

Pa,da li ste imali dokaze ili ne kada ste ga hapsili?

roki

I mi cemo se boriti gospodine podpredsednice !

Stevan

Abazoviću Budalo. Ne možeš hapsiti nikoga bez dokaza pa sad da je i crni vrag.

JA

Dritane, ti bi sigurno mnogo bolje radio, samo ti smetaju zakoni, da sa svojim prijateljima iz DF-a, potpuno uništiš CG i predaš je tvojoj Srbiji.

Formula1

Potpredsjedniče vlade, Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici odbio je prijedlog Specijalnog državnog tužilaštva da se Slobodanu Kašćelanu i još 13 osumnjičenih odredi pritvor zbog sumnje... Dakle SDT je TRAŽILO pritvor, a SUD zbog očigledno nedovoljnih dokaza, to ODBIO. Promijeni i sudije.

Jasno, da ne moze jasnije!

Ti bi da uvedes tvoj prijeki sud! Tvoje (ne)vrijednosti! Izdaja kao lajtmotiv i skandalizacija javnosti! Ne pomaze dritane mans, vijesti i ostali tvoji klerofasisti! Ustav je glavni, zakoni se moraju postovat! Ti bi VK i EU da obeznanis tvojim jeftinim populizmom i komicnim nastupima! Zakonnnn!

Roorke

Tuzno je to sto narpf klice pustanju kriminalaca na slobodu,a jos tuznije Abazovicu zbog tebe i tvojih,ovako ste i za Brana pjevali,pa na kraju nista od toga,treba mi of vas da se pslobadjamo izdajnici i okupatori strani i domaci!!!!

Danile

Jasno jeste, ovo hapsenje i pustanje Jascelana&comp je predstava koja treba da pokaze EU neophodnost promjena u pravosuđu i da pogura usvajanje "Dritanovog zakona", kako su ga krstile srpskoservisne Vesti.

mr

U najvećoj i najčuvenijoj akciji cg policije uhapšen je čovjek koji je bio u kućnom pritvoru... Tako bar kažu!

DV

A kad je apelacija i pileticka ukinula presudu za pipuna i njegovu kliku onda si porastao jos za 50 cm ali i to je nedovoljno i bezvrijedno svake paznje i pogleda za osobe kao ti..

delboj

Jeste, jasno je. Da nemas dodirnih tacaka sa ekonomijom i pravom. Tako si svojim neznanjem trokirao drzavne obveznice, a sad i ocigledno bez ikakvih dokaza hapsis ljude, koji su sjedjeli u kuci u dnevnu sobi, relaksirani. Komedija od covjeka.