11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Novi pokret otpora(4)

Autor: Antena M

  • viber

Ja

Zašto ne daju Matici Crnogorskoj da bude predvodnik, organizator, da vodi govore i proteste? Zašto čekamo bilo koga od političara, pogotovo ovih it DPS? Zašto Matica i DAN ne vode proteste?

Partizan

@Marina Izgleda NEKA nepremostiva prepreka koju komentator "JA" ne vidi pošto misli da je suština u DAVANJU a ne u (PRE)UZIMANJU...

Orwel

Nadam se da ste mislili na DANU, a ne na DAN, kako ste napisali? Ima stanovite razlike.

DV

Objavljeni izostreni stavovi i viđenja moguceg izlaska iz problematicnog i zabrinjavajuceg sitanja CG drzave i drustva uvazenog g-dina Popovica morali bi biti obavezni dzepni podsjednik i izuceno gradivo svakog clana buduceg pokreta otpora /kojeg podrzavam/ kao i svakog clana suverenistickog bloka.

Edw

Ovaj je tipičan primjer onoga na šta se nova vlast žali. Neko ko se isključivo bori da zadrži pare koje je prigrabio. Zašto nema neko drugi da piše ove tekstove?

popedw

@Edw pare su sve pokupili popovi znas ti to dobro... tekst odlican ali ne resava.... ko objedini crnogorce pored akcija BIA na njihovom razbijanju spasice CG.... ideja o Matici nije losa treba krenuti odmah.... odmah da one bude centar!

Marina

“Nagovještaj lidera procrnogorskog bloka da bi se mogla praviti određena koalicija s Bečićevom i Abazovićevom strankom, u kojima navodno postoji proevropski potencijal nastavak je dosadašnjeg bezidejnog lutanja u unutrašnjoj politici.” SA OVIM SE APSOLUTNO SAGLASAVAM !!!

Djuro Vučinić

@Marina ...bezidejnost nas je dovela do ovakvog stanja.Nekih iz DPS a su kod Crnogoraca viđeli "Crnogorski nacionalizam". Toga ovđe nema,on samo može bit "odbrambenog tipa." Kad je vlast da za glavnog aktera omalovažavanja Crnogoraca rekla,sudite mu zbog raspirivanja šovinizma,nikad. Ko će sad da su

jedinstvo

@Djuro Vučinić ,,,,, Djuro ovo je sudbina nebitne su partije i politike.... ajde sedi zajedno Zivkovica Steva Bojovica Beladu Mila Raska Mihalila....... djavo je u njih da ne mogu jedan sa drugim a bez toga nema uspjeha... neko ih mora ujedinit ko i kako mozda Matica da pokusa poz mb

Marquez

Ovo je Manifest za političku i institucionalnu borbu pro-crnogorski orijentisanih građana sa precizno utvrđenim smjernicama djelovanja. Ne treba zaboraviti da su protivnici Crne Gore svoju strategiju zasnovali, ne na nacionalističkoj, nego na osnovi podjele GRAĐANSKOG bića CG (URA i Demokrate)