16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

PSSE nema odgovore na pitanja Antene M o svojim ciničnim zaključcima povodom Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Autor: Antena M

  • viber

KakoJe

Neznanje nas je ovđe i dovelo. Aj što ne znaju ovi iz EU, no što ne zna ni naš narod.

okupacija

@KakoJe ..... Darko svaka cast na postavljenim pitanjima.... dostavi ovo domacim i stranim medijima ne bi li ko ovo objavio.... ako EU poslije ovoga ne objavi da je dobila i shvatila tacne a ne lazne podatke onda neka ostane za istiriju da je EU ucestvovala u okupaciji CG koju hoce u svoje clanstvo.

Marina

@okupacija Da.OVA PITANJA BI SVAKAKO TREBALO POSLATI NA STO VISE ADRESA DA BI ISTINA BILA STO VIDLJIVIJA !!! VAZNO JE IZMEĐU OSTALOGA I ZATO DA NEUPUCENOST SJUTRA NE BI MOGLA DA BUDE IZGOVOR ONIMA KOJI SU MORALI REAGOVATI NA VRIJEME,A NIJESU .

O Lima

Svaka Vama cast! Ali, pitam se sta je radilo Ministarstvo spoljnih poslova u prethodnoj Vladi kako bi objasnilo birokratama u EU o cemu se zapravo radi!?

Orlov krš

@O Lima Nije radilo ništa,ne samo Ministarstvo spoljnih poslova,nego i druge institucije koje su se trebale ozbiljno pozabaviti ovim za Crnu Goru veoma važnim pitanjem! I sada se iz suverenističkih partija,umjesto organizovanog otpora,pišu nemušta saopštenja! Građani se sami organiziju što nije dovo

Orlov krš

Velikosrpska politika je očigledno puštila svoje pipke i u evropskoj administraciji,a Crna Gora treba da posluži kao moneta za potkusurivanje, kao što je bilo i 1918 god. Crnogorci moraju dati organizovan i snažan otpor ovoj nepravdi i gaženju elementarnih ljudskih prava,nemamo izbor!

kraljevinacg

Ustavom Kraljevine Ustavom Sinoda CPC Vaseljenskom sintagmom je sve receno van toga i van prava medjunarodno priznate kraljevine nema pravo niko da radi pa ni EU.....na bajkama i kanonima SPC osnovane tek 1922(vidi stav Srbije).. obradi jos i predmet posalji Sekretaru UN

nenad_mne

Zamolio bih vas da nastavite sa pokušajima pronalaženja relevantnog sagovornika iz EU administracije. Znam da je teško, ali se nadam da će te uspjeti!

Vanja

Za njih je bilo vazno da bankarski sistem bude u njihovim rukama, a ovo je ocito nebitan razlog zbog kog bi oni dolazili u sukob sa Srbijom i Rusijom.

Deni

Vazno je kontaktirati EU ali sta je sa Ustavnim sudom CG koji bi trebao da ponisti novoizglasani Zakon o vjeroispovjesti.

Zoran

EU nije sposobna da razumije ni sopstvene probleme, a mi ih zanimamo malo manje od lanjskog snijega...U suprotnom, ne bi se nad nama izivljavali trecerazredni cinovnici bez legitimiteta,predstavnici proskribovanih politickih programa,mediokriteti bez ikakvog iskustva u bilo cemu...