9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Popovići angažovali advokata, neće dozvoliti da slučaj bude zataškan

Izvor: Pobjeda

Autor: Marija Mitrović

  • viber

JF

Pa zar da niko nije koristio mobilni i da ga uslika za volanom. To bi bio neoboriv dokaz,ovako ko zna u CG sada sve se moze. Kada se desavaju lakse saobracajne nezgode naucite se ljudi da uslikate vozila i sve sto mozete, to je sve dobro radi osiguranja, i ovakvih situacija. Razmisljajte malo glavom, i koristite pojas u autu jer spasava zivote!

Mirko

@JF u pravu ste do sad je bilo sve moguce i morali smo biti svi spijuni sa telefonima. E sad dajte da vidimo je li se sto promijenilo. Ja recimo ne sumnjam da ce ovaj odgovarati...

Breeee

@JF - teško da ljudima u tim trenucima na um padne da slikaju... kasnije kad se sve smiri da... iako su na tog raskrsnici vidljive brojne kamere, iako je CB udaljen od nje 50m... siguran sam da će Sergej& Apostoli učinjet sve da lažiraju udes... ne bi se inače policija javljala i tražila sve filmove

mg

Tačno je da sve treba slikati ali u ovom slučaju policija sigurno ima sve crno na bijelo (jel tako Dritane), kamere su 30 metara niže kod pravnog, lako je vidjeti ko je i kako vozio!

JF

Zivim u Skandinaviji pa sam malo ponesen drugom logikom. U pravu ste to jeste stresna situacija. Ali sada trbeba apelovati na sve one gradjane sto su vidjeli udes,da oni daju svoju verziju dogadjaja. Ajmo svjedoci pomognite da se pravda zadovolji. U ovim vremenima moramo pomoci jedni drugima to je jedini nacin da maknemo ove sektase.Pozdrav !

Jelena

Kako da ne piju ,kada im pije podoljub ,pa neznaju dje im je g.dje glava, niti ko su ni odakle su, misle da su oni sve, bit će jedan po jedan kratkog daha ba funkciji za 7 mjeseci više, napravi se zla i štete ovoj drzavi ,nego bilo ko, izdajnici! Mandiću, otkaz ,otpust!

miki

Dje si sada Dritango svemocna da razmrsis ovu policijsku ujdurmu kakvih ima svako malo od kako ih ti hvalis. Svemocna Dritango nicija nije gorela do zore pa nece ni tvoja izdajice i bruko postenih albanaca koji ceti sami suditi po njihovim zakonima a ti dobro znas koji su to zakoni. ZIVJELA NASA SAMOSTALNA GRADJANSKA DRZAVA CRNA GORA BICE VJEVNA.Na zalost tvoju nece se ponoviti 1918.god.