9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sad mu valja nezavisna Crna Gora? Nikčević bi da bude ambasador

Autor: Antena M

  • viber

Cutite i dalje dok ...

Srbi cijepaju Crnu Goru ko ..... masnu novinu

Dado

Zadnja prljava igra cetnicko-litijaske kamarile.. sa velikom dozom ne-kulture oni vrsljaju i cine zastidje od vlade i drzave.. OVAKAV PRESEDAN SE NIKADA I NIGDJE NIJE DOGODIO OD PAMTIVIJEKA.. DA NEKO BUDE VLAST U DRZAVI KOJU NE PRIZNAJE..

Da je vječna

Sada znamo što je mislio ministar kada je rekao da su bivši ambasadori radili protiv interesa Crne Gore. A taj interes je "srpski svet" i brisanje Crne Gore i Crnogoraca. Užas!!!

Roksana

Poznajući narečenu personu poodavno, mogu reći da je cio "stvaralački" period života provela zagriženo i direktno govoreći i čineći protiv Crne Gore. Tu je naročito eksponirana na književno-kritičkom i anticrnogorskom političkom planu. Odgajen u krilu Srpkinje iz Srbije...i td. "Božoviće" biraju.

nenad_mne

A ministar, kao, nešto garantuje???

Orwel

Ovo je potpuno isto kao da su postavili Andriju Mandića za ambasadora.

Feđa Perović

Neostvareni književnik, neostvareni književni kritičar, neostvareni pravnik, neostvareni političar, neostvareni patriota, neostvareni... NE čovjek

Ljiljana

@Feđa Perović TAKO JE!!! Neostvaren i potpuno besmislen a umisljen lik. Bg je pun takvih crnogorskih autosovinista. Istinski prezir!!!

Vesna Kiss

Predsjednik Djukanovic treba da odbije da potpise imenovanje Nikcevica za ambasadora.Vise je nego ocigledno da je Nikcevic covjek koji je radio, radi, a i radice protiv interesa Crne Gore,a za svoj licni interes i interes Srbije.Znam puno Nikcevica kojima je CG u srcu,a ovome kuca za Srbiju!