24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Demokrate podnijele krivičnu prijavu protiv Tamare Nikčević

Autor: Antena M

  • viber

Kat

hahaaa Razumijete se u pravo ka' Marica.. ostatak znate

Branka

@Kat super komentar! Hahahahaha! Ipak se Marica malo bolje razumije. Hahahahahaha!

Marina

@Kat Nije valjda da mislite da nijesu svjesni da je ovo sto rade van pameti?Cudi me da i dalje ima ljudi koji vjeruju u njihovu neupucenost.Zar nije do sada bilo dosta postupaka iz kojih je jasno da SVE sto rade,rade svjesno i sa ciljem.Ovo je samo jos jedan pokusaj zamjene krivice u cilju obmane bi

Vuko

Ovo samo ima u Crnu Goru i nidje vise u svijet.Ove demokrate su bolesnici.

PREVARANTI

E stid vas bilo. Tamara je rekla istinu o vama. A istina boli krivce, prevarante, demagoge, podmuklaće, izdajnike perfidne. Zdravo bila, Tamara, rekla si ono što svi mislimo i kako ih doživljavamo.

Bosanac

Ko od ove vlasti ne bude javno popljuvan, ne zaradi nekakvu krivičnu ili prekršajnu prijavu, ili ga bar ne legitimišu na ulici, taj i nije dostojan sebe nazvati slobodnim i samosvjesnim građaninom. Čovjekom koji ima moralnu obavezu borbe protiv zla na nivou srednjovjekovne inkvizicije.

Marina

@Bosanac Tako je !!! Biti “na meti” ovoj olosi NAJVECA JE CAST !!! I najuvjerljiviji dokaz moralnosti !

tamaragenije

Da li he Tamara rekla nesto sto nije tacno to je sustina!Kako sprijeciti ove sto lazu za Hypertin?

Danko

Demokrate malo nervozne! Vidjeli su kako je URA prosla.

Legenda

Može te je poljubiti da ne kažem dje.Vi ste bolesno udruženje stranka.Ali Momo Koprivnica neka vam sastavlja krivičnu.100 posto će te bit krivi.Ćirkovićku ispitati i njene istomišljenike koji rade još u servisu koji jednu damu maltetiraju i progone što kaže ono što jeste i što voli svoju zemlju

CG1

Tuge tužne, ovo je partija prevaranata i naduvanih balončića. Za njih se ne smije izgovorit riječ koja njima ne odgovara, odmah tužba. Oni svojim postupcima ugrožavaju sigurnost novinara, crtaju im mete.. Puna podrška za TAMARU NIKČEVIĆ. Nastavite da se borite protiv ovog mraka koji nas je zadesio sa ovim apostolima. DOLJE IZDAJNIČKA "VLADA"..

Ljiljana

Da li moze jadnije i nize? Iz svoje obijesti, neznanja i u namjeri da prikriju svoje nedjelo - oni ovim drzavi nanose nemjerljivu stetu. Ma sve im dzaba - krivicno djelo je napravio Becic i tu ga ne mogu oprati sve rijeke srpskog sveta.

Senad

CNN je upravo OBJAVIO da će SUĐENJE Tamari Nikčević biti ODRŽANO u manastiru Ostrog gdje će glavni TUŽILAC Leposavić pred SUDSKIM vijećem kojim će predsjedavati Joanikije iznijeti NEOBORIVE dokaze protiv TUŽENE a KLJUČNI svjedoci će biti Bečić pojačan Mandićem i Kneževićem.Odbrana NIJE predviđena.