10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

CRNOGORKE, uistinu gordo zvuči

Autor: Antena M

  • viber

Sloba

Hvala Jaco, što jes "jes", vječito smo na istom zadatku i sa istom posvešenošću dobrobiti svoje zemlje

Rukfaš

Jedno podsjećanje: kada su opozicione snage 2001...2002 godine kratko upravljale sa RTCG, prelijepa Anđela Nenadović je u sred živog programa, emitovanja centralnog dnevnika, ustala i dodala papir sa antidržavnim saopštenjem i rekla: "ovo ja neću čitati". Naravno, svjesna mogućih posljedica.

Ljilja

Bravo Jadranka. predivan tekst. Ovo je oda crnogorskoj zeni. Hvala ti.

Feđa Perović

Hvala gospođi Selhanović što objavljuje ovako značajna dokumenta, koja sužavaju prostor revizionistima crnogorske antifašističke istorije. Bravo

Predrag Malešić

U poslednje vrijeme na svjetlost dana izlaze dokumenti iz arhiva koji običnim građanima nisu bila dostupna. izdavačka djelatnost sa temom rasvjetljavanja prirode svetosavske okupacije od 1918 do danas se umnožava. Sve postaje jasnije zahvaljujući trudu g-đe Selhanović i ostalih i ostalih autora koji nam daju stvaran pregled situacije a ne romantičarske magle. Oni su svoj dio posla uradili, sada je na nama da čitamo, u protivnom njihov veliki trud je uzaludan.

SrdjanR

Crnogorke su bile i ostale avangarda prosperitetnog društva. One su naše, istinske, Slobode koje predvode narod! Hvala Jadranka i Ti si jedna od njih!

DMG

Odlican tekst. Nek se zna ko su zene Crne Gore. Dobro je ovo procitati i znati. S obzirom na to da Crna Gora iz dana u dan tone u sve dublju klerikalizaciju drustva, postaje crkvena drzava, bojim se da ce se i stav prema zenama kretati u tom pravcu. Spc otvoreno govori protiv zena, njihove slobode.

Muhamed

Crna Gora jes malena, ali vazda bila časna i poštena. Uvijek je narod Crne Gore razlikovao dobo od zla. Istinu naspram laži. Posebno priznanje imaju žene crnogorske koje imaju jak uticaj na kulturu, porodicu.