12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Prijetnje i Anteni M: Bombu ću vam tamo bačiti!

Autor: Antena M

  • viber

vrijemeje

treba ovoga i familiju malo uvest u obicajno pravo.

Andjela

Ovo je sada,,slobodna,, Crna Gora cija sigurnost je u rukama cetnika!

KakoJe

Nijesu to bolesni umovi, to su PLAĆENI nesoji. Placeni da ovo rade, vec duze vrijeme. Tako se prijeti i obicnim gradjanima, ali ne prijavljuju no iskuliraju, sto je greska.

Poenam_Dei

Ovo nije pojedinac, nego organizovana grupa bijednika sa jasnim ciljevima. Za par sati se sve može istražiti i pronaći ko stoji iza ove gnusobe. Podrška Anteni M

Sasa NK.Me

Sta drugo ocekivat od bolesnika....nema zakona unistise nas za sest mjeseci dritan aljeksa sa srbocetnicima

CRMNICANKA

ZOVITE SERGEJA! Ako se i malo uznemiri!?

podgoricanin

ako policija ne nadje ove, onda iza ovih prijtnji stoji ova vlada i SPS. to je jasno kao dan. u modernom svijetu interneta ne moze se desiti fa se ne zna odakle je i ko je poslso poruke. dritan ćuti jer je on doveo četnike na vlast!!!!

Pi, ubico!

Ti prijeyiš atomskom bombom!? Sram te bilo! Antena je najčasniji medij! Novinarima podrska! Ps.sad ce sergej cim obrise suze prestolonaslednici..pih!

chiepazzo

Bombaš? Kukavica koja se krije iza lažnog profila. Sad da vidimo MUP i forenzički centar šra će da urade.

CG1

Da li su bolesniji od pendrekčića i ostalih apostola?, ja mislim da su to njihovi sljedbenici i da rade po njihovim potrebama za dobru nadoknadu...

mijo popovic

Ova vlast, prva nakon Vojislava Šešelja, pokreće krivične prijave za vetbalni delikt, i to na osnovu nezakonitog prisluškivanja, stvara ambijent za progon, pa i fizičku likvidaciju protivnika velikosrpskog zatiranja Crne Gore. Ukoliko ne pružimo otpor čeka nas sramotna ropska sudbina. Ne nadajte se da će nas štititi drugi ukoliko ne pokažemo spremnost da branimo lično i nacionalno dostojanstvo.

Branka

@mijo popovic Potpuno se slažem sa Vašim komentarom. Zna se da ovo rade sluge "oslobodilaca" koji dojahaše sa četničkim zastavama 30.08.2020. Mene brine to što se građanska Crna Gora navikava na ovo jer ne pruža nikakav otpor. NIKAKAV!

Hominem Quaero

@mijo popovic ,apsolutno ste u pravu, U petak smo pokazali koliko nas je, koliko volimo svoju zemlju i koliko nas poštuje i podržava sve za što se zalažu Bursać i Šuković. Dosta je bilo izjava preko društvenih mreža,naročito sa strane opozicije i institucija-krajnje neozbiljno, neodgovorno i opasno.