20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Zaključiću Ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, mojom crkvom, u mojoj zemlji

Autor: Antena M

  • viber

haker

Bojis li se Boga Zdravkisa?! Crnogorce cuva Sv.Petar Cetinjski!

alan

kuku sto je ovo...ima li nam spasa sa ovim ljudima, dje nas vode...

HN

Rukoljube ne mlati no radi, đe su investicije, radna mjesta, obećana ŠVAJCARSKA, pardon LUKSEMBURG?!!! Ako nastaviš odosmo direkno u centralnu Afriku!

istina

Sve je kristalno jasno.Nije vlada 70% građana nego samo njegovog naroda.Njegov je patrijarh a za Crnogorce je tuđin.Njegova je crkva a za Crnogorce tuđa.Totalni konflikt interesa najgore vrste.Ovo vodi ka samo jednom razrješenju.Kao i naši preci borićemo se za slobodu otadžbine.

bojsa

A to sto ćeš meni uzeti !!! A to sto mi grobna mjesta predaka predaješ tvojoj tudjoj crkvi !!! A to sto je ovo i moja zemlja!!! A to sto ja ne ljubim tvoju crkvu!!! A to sto ste mi uzeli dostojanstvo!!! A to sto ne želim fasizam u mom domu!!! A to sto ste svojim neznanjem bacili ovu zemlju na koljena!!! A to sto me na svakom koraku sramotite!!! A to sto ...........dokle više, ima li kraja?

konfuzija

ja se nadam da neko razumi ovo pisanije jer sumnjam da ce i on moci ovo da rastumaci kad se otrijezni,samo fali da mu u Beogradu nadju zamjenu,dali bi oni vec Dritanu da preuzme vladu al znaju da on nece potpisati ugovor a nemaju nikog ko bi u ovom momentu imao 41 glas

Baba

Ovome liku izgleda još nije jasno da je crkva tamonjihova, a da ni narod ni ova Država nijesu njegovi. Tako izgleda školski primjer ljudskog bića koje pada najniže moguće.Ima blata iz kojega nema povratka. Džabe i škola i imanje-da nije tužno, bilo bi neopisivo smiješno.

Senad

Premijer Crne Gore koji bi trebao biti premijer svih GRAĐANA ima potrebu da kaže NEŠTO zbog SVOG naroda a ne GRÀDANA.Svoj premijerski PUT prihvatio je zbog BLAGOSLOVA nečovjeka po imenu Amfilohije koji je bio poznat po svojim mnogobrojnim SKANDALOZNIM izjavama na račun C.Gore itd itd itd

mrki_

Senade ništa od naplate štete po presudi suda iz NY...ništa....

Senad

@mrki_ Procedura je ZAVANIČNO započela u Zagrebu 20.05.2021. a zašto to mediji nisu objavili meni je jasno.Uglavnom SVE je GOTOVO.Bosni se ne žuri jer svaki dan KAMATA raste i opterećuje TUŽENE.Srbija i Šumska znaju za OVO što pišem i nemaju NIKAKVU šansu da se ODBRANE.

JF

Osjeca se iskrenost u njegivoj ispovjesti,ali ne kao premijera jedne drzave u ovom sjucaju CG. Ovo lici na ispovjed popu i trazenje bogu za oprost grijeha. Ti si Premijer Crne Gore a ne crkvenjak koji kuka i zali sebe jer ga niko ne razumije. Ljudi je li ovo moguce sto se desava 2021, dokle cemo da gledamo i trpimo ovo?

Vjerujući narod

Vjerujući narod zahvaljuje vjerujućem premijeru a ko šiša građane...

RJ

Kada će ovaj vjerski fanatik konačno shvatiti da u Crnoj Gori žive i građani koji nijesu vjernici, ali kojima je itekako stalo do kulturne baštine njihovih predaka?Može li uopšte njegov um prihvatiti da religijske dogme nijesu vodilje u poimanju njihovog bitisanja? Do kada da sve ovo trpimo?