26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Gošća DRV Božena Jelušić: URA - čuvar Crne Gore ili partner Srpskog sveta?

Autor: Antena M

  • viber

Bob

Steta sto nema ukljucenja slusalaca...

Dana

Ovo prvo nije sigurno, po svemu šro radi i zbori, prije da je ovo drugo, "srpski svet". Ne može nas više varati!

Šćepan

Makar je njoj poznata matrica iz Budve! Tamo su betonirali “srpski svet”. I naravno, tek sad ima nepotizma, kriminala, bahatosti, partijskog zapošljavanja....i sad se više ne čuju, jer ih nema. Volimo te Crna Goro!

JF

Hipoteticko pitanje za cijenjenu g.Jelusic. DPS ne postoji! Da li bi uvazena profesorica isto tako glasala, ko i do sad za sve ove pogubne zakone i odredbe koje unistavaju gradjansku zelenu CG?

Vanja

Molim Vas Darko da joj ne dozvolite da vrijeme koristi na floskule i deklarativne stavove URA, samo konkretni slucajevi u kojima se sve to negira ("potpisivanje Temeljnog ugovora korespondira sa interesima CG"-Abazovic ).

Čćč

Čuvar Crne Gore sigurno nije već je za raspad i uništenje Crne Gore !Samo mi nije jasno npr da li će Ulcinjani ili stanovnicii iz Tuzija pristati da žive u srpskom svetu !URA ćuti na sve fašističke ispade u Crnoj Gori a to nije slučajno !

Tuzanin

@Čćč znam ko neće, u tom ,,svetu" obitavati. Niti u jednom drugome ma sa koje strane dolazile takve snage. Prije ću se i iz Tuzi izseliti, nego u takvim veliko državnim projektima živjeti. Ali nemojte misliti, ima i u Tuzima šaka jada, koja je odavno pljunula na sebe i prigrlila četničiju.

Ulica Zvicera

Po mišljenju uvažene gošće, koliki je njen uticaj na evropeizaciju stavova Zogovića, Vušurovića, Kneževića? Mogu li oni za koji mjesec/godinu postati novi Carevići, jer je on zaista, pod uticajem URA-e postao simbol građanske, sekularne, moderne misli u čitavom relig..regel...reogi...đavo ga odnio

HNovi

Molim Vas Darko, ne dozvolite joj da vrijeme trosi na njene filozofske tirade i teoretisanja, pripremite konkretna direktna pitanja o svakoj njihovoj odluci kako u parlamentu tako i u Vladi, i o Budvi jer je ona rezultat njihove politike saradnje sa profesionalnim “srbima”

VojoS

I pametna i obrazovana osoba kad nema valjanih argumenata, a pokusava da brani sto se braniti ne moze, ispada ovakva kao gospodja Jelusic jutros. Tuga.

Crnogorski Betoven

Gospodja je promasena stvar. Po njoj treba biti s njima u koaliciji samo zato sto postoje u Crnoj Gori. Da se tako razmisljalo odnosno da su stalno bili dio vlasti Crne Gore ne bi bilo. Kao sto i danas zahvaljujuci gospodji rade na njenom unistenju.