6 °

max 8 ° / min 1 °

Subota

04.02.

8° / 1°

Nedjelja

05.02.

1° / -3°

Ponedjeljak

06.02.

1° / -4°

Utorak

07.02.

4° / -5°

Srijeda

08.02.

4° / -4°

Četvrtak

09.02.

6° / -3°

Petak

10.02.

9° / 1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Srpski svet je vječna prijetnja Crnoj Gori

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Sujeta

CG je pala kad ste ti, Radmila i Krivokapić ostali bez funkcija na UCG. E zastiđe.

Sramota

Kako Vas nije sramota, Andrijasevicu? Na pitanje o Bratickoj Vi odgovarate pljuvanjem po FCJK. A CANU i UCG branite sto cute. Nije cudo sto smo ovdje gdje smo kad ste nam Vi krojilo nacionalnu ideologiju.

Pitanje

Sto ne odgovori ka čovjek onima koji su mu rekli u brk što zaslužuje no se skriva iza intervjua? Po njemu, nije loša Vesna Bratić no FCJK.

Branka

Da je neko drugi rekao ovo o dvije Crne Gore imalo bi smisao i težinu. Kad ovaj to kaže i Matica crnogorska koje se pravi mrtva onda obesmišljavaju sve rečeno.

Senad

Jedan primjer iz Bosne.Vlastodršci iz genocidne šumske NISU PRIVATIZOVALI DIO telekoma Republike Bosne nego su ga PRODALI državi Srbiji za 400 miliona € što je DVA PUTA više od TRŽIŠNE cijene koju je nudila austrijska telekomunikaciona kompanija čiji je direktor bio Sarajlija.Tu je politika s.sveta.

Jolanda

Čovjek ima svoj stav, sviđalo se to nama ili ne. A pojedini koji ga napadaju javno, mislim na M. Perovića i slične, prenose stavove onih od kojih godinama primaju direktive i naravno apanažu....

Crnogorka 100%

@Jolanda, isto mislimo. On je 100 puta dokazao da je Crnogorac i nikad nije imao dlake na jeziku.

Treći put

Dugo sam cijenjo Živka kao istoričara i Crnogorca, ali ovo je više dosadilo. Iste teze 30 godina bez ikakvog uspjeha, a nije da nije imao prilike. Moramo bolje birat ljude koji se bave identitetom.

hiljadugodišnji neprijatelj

Od vremena Duklje, Zete i Crne Gore, nikad mira od srp.okupatora

Luča

Ee moj Živko zla' ti pamet..napadaš jedinu instituciju u Cg koja je digla glas protiv sadašnjeg režima i ove sramotne Vlade. Klasično namještanje za neku od funkcija, nadam se da će šef viđet s kim ima posla, pa ćeš završit tamo dje ti je mjesto...podrška za FCJK i ekipu!

Ljiljana

E sto naprica!!! Ocekujem ovog istoricara na listi kod Becica, tako nekako zazvuca na vise momenata. Sad ce ovi da seire, red je na njih. Sve je potpuno ocigledno.

Crnogorka 100%

@Ljiljana, možeš li shvatiti da njega učlanjivanje u partije ne zanima?

Sujeta, uh!

Zivko, batali sa sujetom. Boli te gubitak nekog namještenja od prije , sada nevažnih godina. Sad je drugo aktuelno, pa se dofati razloga i ponudite riješenje, a ne opelo. Okani se časnih intelektualaca, koji imaju petlju da kažu :" bobu bob, popu pop!".izvini se ti nama,valja nam kuću branit! DA!

TIHO POVLAČENJE

Čudna analiza Andrijasevica po pitanju opasnog presedan srpskog sveta na Nezavisnu Crnu Goru djeluje kao da se udaljava polako od ovih problema koji su snašli GRADJANE na svim životnim poljima počev od REVANSIZMA po širini i dubini pa do promjene svega što se do juče zvalo Crnogorsko i Gradjansko

Boss-boss

U pravu je Živko kad kaže da trebamo nove ljude i među njima nije ni slučajno on, jer je pročitan kao kalkulant, spletkar i kukavica! Na tvoju retoriku niko ozbiljan ne pada, a Slavkova se "drži" trideset godina i ovog će puta pobijediti! Bez tebe, Radmile, Bjelice etc.