11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Britanska ambasada: Poziv Leposaviću ne implicira mišljenje u vezi sa razlozima za njegovu smjenu

Autor: Antena M

  • viber

mr

Kad britanskoj državi i Nj E nije bitno zastupnik kakvih ideja će doći na proslavu rođendana kraljice, onda ne treba da čudi sve ovo što se dešava na brdovitom Balkanu!

Vanja

Gospodja bi trebalo da zna da, iako smo Balkanci, nismo budale. U diplomatiji ozbiljne zemlje, kao sto je VB, zna se sta poziv Leposavicu znaci.

pero

Dvostruki aršini gospodo iz Ambasade. Poziv ste uputili ministru koji negira genocid u Srebrenici,pa to je nečuveno. Skandal.

Boka

Bruka i sramota za ambasadu Velike Britanije...

Misko

E to je to kada se neko dobro zaigra pa i engleska ambasada,da zovu nekog ko negira genocid na takav prijem je za svaku osudu,pa se pitamo kako su podrzali prije izbora svetosavce,fasiste i nacionaliste je napokon svima sve jasno i razumljivo,na zalost!

JF

Englzi se prave englzi. Ovako je bilo: dok je ovaj nas playboy Prime Minister mr K. muvao sve zivo Na palubi, tada su MI6 pozvali Leposavica Pod palubu i poricali malo sa njim. Tako neterba da brinemo o njegovoj buducnosti,mali je potrosen.

Ccc

Vas stav je kod mnogih shvacen kao amnestija njega i njegovih stavova. I s pravom se pitamo jesu li to nove smernice za crnu goru ili samo nepostovanje izjava visokih predstavnika eu po tom pitanju?

Branka

Džaba sad krečite. Kad ste ugostili negatora genocida pokazali ste kako gledate na genocid i fašizam. Sramota za Veliku Britaniju i veliki diplomatski skandal.

Andromeda

Ma kakvi. Ne implicira. U Londonu na bilo kojem dogadjaju moze da se pojavi, s pozivnicom ili bez, svaki ekstremista. Ne implicira. Ma kakvi.

Jack Hustlle

@Andromeda Kad može svojevremeno Mr Bean što nebi moga i her Leposavich ?

Kotor

Ja sam siguran da je Vasa ambasada u Moskvi ugostila i Putina povodom kraljicinog rodjendana sto opet ne implicira Vas stav o njemu.

PRIMAVERA

Ne treba čuditi ponašanje VB ! Je li njihov izlazak iz EU normlana stvar ili zabijanje klina ? O korektnosti i bogaćenju VB, dovoljno je malo surfati po Google.O novijem ponašanju Engleza najbolje govore Škoti koji se hoće odcijepiti. O Sj.Irskoj-neću. Od VB, čitaj Engleza, ne očekivati ništa dobro

Jack Hustlle

@PRIMAVERA Da, i u slučaju ministra Leposavića Englezi su odlučili da se prave Englezi , što uopće nije čudno.