Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Katnić: Nemam nikakvih saznanja o navodnoj namjeri za hapšenje premijera

Autor: Antena M


JF

Ovaj Krivokapic je pravi mitoman. On je izgubio sposobnost rasudjivanja, ne razlikuje vise javu od sna. Trabamo biti zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje.Takav covek vodi jednu drzavu bog ta mazo. Ovaj Let iznad kukavicijeg gnezda mora prestati! Ovo postaje opasno po drustvo.

montenegrina

Koliko treba biti glup iizjaviti nesto ovsko?Lici na kafansku pricu pripitih ljudi,kao i vecina izrecenog.Ako premijer jedne drzave kaze da mu je nekonsoremao hapsenje i pritom olako izrekne neko ime na koje sumnja,treba da podnese hitno ostavku ukoliko to nije tacno,a nije!!On javno blati ljude!

mantijaši

Paranoja zavljadala pripadnicima NVO "Ne damo svetinje". Zdravka i Bratićku progone, čuva ih policija i kada idu u toalet. Jedino rješenje je da se povuku u "svetinje" i obuku mantije.

DV

Vucic se evo pet god prenemaze kako oce neko da ga ubije...pa i Zdravko njegov zamislja neko hapšenje..da je Srece i pameti i treba ih obojicu uhapsit i suditi im za fasizam cetnistvo i veličanje genocida...

hapšenje da

Da su odmah uhapšeni srbo-ruski teroristi Dfa. Ne bi bilo ni Kriivokapića. Dps je kasnio u svemu.

Misko

E moj Katana kako znamo koja SDT ima ovlscenja treba ga zvati u tuzilastvo da objasni izrecene navode da vidimo ko laze!