16 °

max 27 ° / min 16 °

Utorak

28.09.

27° / 16°

Srijeda

29.09.

26° / 17°

Četvrtak

30.09.

22° / 16°

Petak

01.10.

23° / 15°

Subota

02.10.

23° / 14°

Nedjelja

03.10.

22° / 14°

Ponedjeljak

04.10.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Rukopis DF-ov, a urin URIN

Autor: Antena M


Sol143

Jako dobar i precizan opis nas, našeg pristanka na gubitak svega onoga što volimo i dozvole koju smo dali zvijerima da orgijaju (uriniraju) po našim životima. Pa, zar nije bilo puno više nas koji smo učinili Crnu Goru nezavisnom? Gdje smo to mi ,oni hrabri i ponosni ljudi?

Ljiljana

Praunuka Veljka Milatovica sinoc je porucila onome sto je spomenik oskrnavio: "Koliko treba da si nista, da ne mogu ni da te prezirem." E to su svi oni, od DF, preko Becica i Krivokapica do URA - ni prezira vrijedni nijesu.

d.v.

..i kao da ne znamo sad i sudbinu ostalih slavnih simola antifašizma slobode hrabrosti i casti koji su isto kao i Ljubo i prkosno i ponosno joj isli u smrt.Ko im je sljedeci?.možda spomen Komitski za Slobodu pravo i cast,Save,Nikole,Radoja,Ivana,brace Vuciniic...l kao da ne znamo i ne vidimo...

Zabraniti Df i Uru

Kao fašističke stranke, zabraniti Df, Demokrate, Snp i Urub

Marina

@Zabraniti Df i Uru A Demokrate su kao bolje ???!!

Senad

Marka četnika Milačića treba IZMJESTITI izvan civilizacije npr na svjetionik koji se ne napaja strujom i koji nema pitku vodu nego je mora sam proizvoditi desanilizacijom morske vode i gdje bi JEDNOM godišnje dolazio u dodir sa ljudima koji bi mu dostavili godišnju zalihu hrane...

Senad

U prethodnom komentaru napisao sam Marko cetnikvMilačić a mislio sam na Marka četnika Kovačevića.To nista ne mijenja jer i jednog i drugog treba poslati na DVA odvojena svjetionika definisanog u prvoj poruci...

Marina

@Senad Vi ste suvise humani !!! Zna se koje je adekvatno “staniste” za zveri ! KAVEZ !!! Za takve je samo kavez !!!

Senad

Kčerka glumca Dragana Bjelogrlića Mia je na društvenim mrežama doživjela strašne verbalne napade i uvrede kada je napisala da je sramno slaviti R.Mladića.Napadi i uvrede nisu prestali ni kada je Mia smireno i kulturno objasnila da ne optužuje srpski narod nego da nije u redu slaviti ratnog zločinca.

Marina

@Senad Nazalost,casna Srbija je danas umuknula pred kriminalnom olosi koja vrsi vladajuci teror nad njom,plaseci se da ne zavrsi samljevena u ćevape! Jer ko se god i odvazi da prokomentarise nesto civilizovano prolazi tako kako je prosla Mia Bjelogrlic. Istu bagru vidimo danas i u CG!!

Javor

Nazalost, Nikšić je bio perjanica zla i 90-tih, sa malim brojem casnih i čestitih. I tad su neki ilići zapisavali obraz Crne gore i casnih Crnogoraca.

Marina

FANTASTICNI FANTASTICNI GOSPODIN AHMED AVLIJANI !!!