10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crkva Srbije u Crnoj Gori – generator nestabilnosti

Autor: Antena M

  • viber

Narod nije znao???

Koliki je interes Beograd.patrijarsije u CG kada su na njihovo ime potpisano 50 KM kvadratnih zemlje crkvene pa sve crkve i manastiri koje su gradili naši ljudi iz CG pripadose nasilno njima i u biraju novac veliki od toga dolaze turisti doniraju novac u crkve pa nas narod takodje a pare za Beograd!

dv

@Narod nije znao??? Bio bih vam zahvalan da u svojim budućim komentarima iznosite svoje impresije u prvom licu jednine..posebno u ovoj materiji. ps..samo naivni ili koji pate od viska bezobrazluka "nijesu znali" "narod".

francuz

@dv .... sve se zna ali za dzaba....Francuska je krenula jopet ka 1918..... Njegos nije mario za Napoleona a mi daas moramo za Makrona!

dv

@francuz postovani..zbog specifičnosti vasih rafalnih suvoparnih zapazanja pod isto tako naslovima izazivaju samo ambivalentnost Sto vam pretpostavljam nije cilj. Crna Gora i Crnogorci nikad u svom trajanju kao neki urođeni usud kako god ga tumačili danas ima svoj put u pravcu"bolje znat nego imat"

jovo

Nkčeviću, Vi znate odlično u čemu i kome leži ptevara. Ovaj narod ni danas 99 posto ne zna da pobroji lozu Petrovića. Guslarska istorija i sve naše kukavičke vlasti do Nikole krile su istinu zarad svjih gu...a. Sad žanjemo posijano.

Mina

Poštovani profesore, svaka vam čast. Sve ste rekli što treba i kome treba!!!!

JF

Ovaj i slicni textovi tbebaju biti deo skolskog materijala, da ucimo nasa potomstva pravoj istini, i realnosti.

&&& & & & & & & & &

Beograd.patrijarsija ukinula Episkopski savjet u CG i zvanje Pravoslavna crkva do kojih je Amfilohija bilo osobito stalo i preko kojih se legitimisao u poslednjih 15 god.Beogr.partr.demostrira svoju silu uCG u upravljanju Crkvenim pitanjem u CG brišuci sve tragove Amfilohijevog nasledja,

BIJELI ORAO

AMFILOHIJE je posthumno rascinjen i ukinuta mu je titula sa kojom se ponosio. NE DAMO SVETINJE parola koja je narod CG držala u uvjerenju da brane crkvu od navodnih napada države jasno će biti zaludjenim osobama da su litije bile prevara da bi se otelo sakralno blago CG tj crkve i manastiri!!!

Djetelina

Srpski popovi su ubjedjivali narod da će država CG oteti crkve za interese nekih poslasticara i diskoteka i neznaveni naivni pojedinci povjerovali u laž i tako je Srpsk. parttijarsija otela naše sakralno bogatstvo i iskoristili za sticanje enormnog bogatstva.

Sviće zora

Zvuk hiltovki u Cetinjsko manastiru je devastacijski atak srpskih popova koji Crnogorsko svetiliste pretvorise u nuznik, skaradno narušavajuci mir SVETOG PETRA CETINJSKOG PRETVARAJUCI NJEGOVU KELIJU U "fekalni spremnik".