10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuković: Osuđujem ogavnu kampanju protiv Bečića

Autor: Antena M

  • viber

europeac

Neka ga ribaju, svi treba da ga ribaju. Predizbornu priču je imao mekšu i sasvim solidnu. Danas razotkriva svoju NEGATORSU POLITIKU o CRNOJ GORI. Malo mekše od DFa.

KakoJe

Ti si Ivane, prije svega, covjek. A Bečiću: ne znam zašto, ali mi je značilo da čujem KONAČNO da neko iz nove vlade kaže “Dalje ruke od CG” Ne slazemo se i osjecam mnoge negativne emocije prema Demokratama, ali prijalo mi je poslije30.avgusta da cujem to od VladeCG. Tesko mi je priznat ali tako je

Janko

Ljudski je stati u zastitu slabijem ili nejakom.. ali stititi nekoga ko je zadavao i zadava muke i ponizenja nama Crnogorcima.. i drugim narodima koi postuju ovu drzavu CRNU GORU..i smatraju je svojom najblaze receno je smijesno.. odje ne treba navoditi ne-djela koje je prije svih Beciceva rezija..

Weknd

Ovaj Ivan je Svjetlo u ovoj sumornoj stvarnosti, Gospodin Becic je takodje korektan i posten covjek.

VojoS

@Weknd Za Ivana bih se složio, za Bečića ne baš.

europeac

@Weknd Možda je pošten u smislu "neće ukrast", ali korektnost i djela mu nisu vrlina. Previše miriše na NEGATORA CG za svoj interes u vlasti. Imao je nekih izjava, ali ništa konkretno nije uradio, a kako vidim i neće, dok ne krene nova pred izborna kampanja. NEKA NA JE VJEČNA, krepite negatori

Deni

Crna Gora zemlja cuda! Na kraju ce se Crnogorski Srbi i Crnogorski Crnogorci(!) ujediniti protiv Srba iz Srbije!

Andjela

Ono sto svi znamo srbijanska gledanja i svojatanje Crne Gore,rijeci Milosevica,,manji,,da slucaju vece? Borba za vlast je zaslijepila ove mlade ljude,igra prestola!Lutali su i drugi u politici ali vratili se na pravi put! Kome dobro zeli Srbija? Crnoj Gori definitivno NE !

JF

Sad mi bas nisi jasan ovim potezom? Zelis li biti most i pruziti ruku koja je punu puta odbijena. Ok sve za CG. Pitanje DPS: sta je bolje ili gore za CG, biti Vucicev spijun(Dritko) ili Cr(k)veni Kmer Becic i njegova ekipa. Tkz. Demokrate imaju za cilj 30 do 40% birackog tijela,neko mora da ostane bez glasaca vi ili DF. Stovorile su se nove patriotske snage sa nijima se udruzite Demokrate su crkveni vojnici vrlo opasni. Mozda sam ja totalno OFF?

Baba

@JF, gest Vukovica je civilizovan i ljudski gest koji nema veze sa politikom. Ni Demokrate ni Becica ne mogu smisliti, ali sam protiv svakog vrijedjanja bilo koga i po bilo kom osnovu.Znaci u pitanju su principi, a ne politika.

Marina

@JF Sa tvojim ocjenama politika URE i DEMOKRATA se potpuno saglasavam međutim, ovo reagovanje Vukovica vidim iskljucivo kao vanpoliticku reakciju na splacinarnik “Informer” i njegovu prvu splacinu Vučićevića u dijelu koji se odnosi na iznošenje Beciceve intime u svrhu politicke osvete.

JF

@Maina M Napisao sam kometatar na Baba kommentar, ali redakcija nije obavila moje vidjenje . To jeste civilizacijski gest i dobro je sto Becic stiti CG, i to bih ja pohvalio sam cin. Ja razmisljam drugacije mozda sam ja malo cudan. Demokrate toliko mrze sve sto ima veze sa DPSom tako ja ne vidim razlog da stanem iza Becica. pozdrav

Marina

@JF Vidim da me nijeste dobro razumjeli!Naime,i ja o URI i Demokratama imam najgore misljenje.Njihova patoloska mrznja prema DPS-u je posledica snage DPS-a koja ih ugrozava.Sto god rekli i napisali u sluzbi je prevare glasaca,jer nijesu nista drugo do DF u rukavicama sto ih cini jos opasnijima.

nenad_mne

@JF , mislim da je u pitanju princip. Ako si protiv mješanja Srbije, onda je korekto osuditi bilo koji oblik političkom miješanja! Bečića su sam napadati, ne treba mi pomoć iz Srbije!

Boško Agram

Śetite se kampanje Bečića protiv gospodina Vladimira Jovanovića i to na Hepiju i Pinku.