15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MVP: Poruke iz Srbije mogle bi se tumačiti i kao poziv na rušenje državnog poretka u nezavisnoj, sekularnoj CG

Autor: Antena M

  • viber

Ccc

Ne znam. Mene su u zadnjih nekoliko god ucili iz citave opozicije,nvo,ambasada,vijesti i raznih nez novinarada ako se svadjas sa srbijom da si nacionalista i mrzis srpski narod i da je ok da se crkva mesa u politiku jer to narod zeli i da kad se vrhovi vlada svadjaju oni prikrivaju njihove korupcij

Ccc

I da se drzavni udari izmisljaju jer ko ce crnu goru napadnut bez obucara,krojaca pa me zanima jel je to vazilo samo do 30avgusta ili to vazi i dalje? Ma isto radite sto i dps i sad posle onolikog ispiranja mozga ocekujete podrsku od nekog? Ma MRS okupatori svoje drzave

VojoS

Kad će vam biti jasno da Srbija i ovakva njena vlast nije prijatelj Crne Gore, već je tretira kao koloniju. I to ko, ove ljudske i moralne karikature. Osvijestite se već jednom nesrećnici.

a jel?

A koja je to srbija ikada, i pod kojom vlascu bila prijatelj i partner CG? Podsjeti me? Ja ne znam…

Rajko Petrović

Kada je bila prijatelj Crne Gore to Srbija, jel?! 1918. kada je progutala i okupirala 'bratski'!

VojoS

@a jel? Za malo starije i upućene, period poslije II svjetskog rata do pojave Miloševića, se ipak sa ovim danas ne može uporediti.

Onogošt

Komentar MVP je na mjestu.I treba tim negatorima svega Crnogorskog staviti na znanje da smo mi nezavisna država i daleko svakom lijepa kuća ko tako ne misli.Mi sve svoje susjede cijenimo I želimo im sve najbolje.Ali dok je raznih Vulina teško ovom regionu,ali ipak on zasad služi samo za podsmjeh.

daleko vama kuca

Prvim susjedima, istorijskim saveznicima i saputnicima… kaze mvp !!! E pa zato nam i jeste sve ovako, jer ovakvi poltroni sastavljaju tekstove i podilaze najvecem neprijatelju CG u istoriji, a to je srbija ! Koji saveznici? U ratovima za interese velike srbije? Nikad vise ! Daleko nama kuca od vase !

Luštica

Tobož smonim bratski narod a tokaju po nama kad god ih je volja i ne biraju riječi. Koliko puta su do sad radili protiv crnogorskih interesa pa im niste odgovorili, sad ste odgovorili jer EU to očekuje od vas. Beskičmanjaci u novoj Vladi.

Ljiljana

SRAM VAS BILO!!! Sad kao nesto reagujete a sirom ste otvorili vrata za sva ponizenja i uzase kojima je CG izlozena od 30.avgusta na ovamo. I od vas i o vase Srbije i vasih mentora. Sad biste da cuvate fotelje novom retorikom. Ma - sram vas bilo.

Glasnik

Trebali ste malo vise istoriju Crne Gore proučiti pa biste bolje znali da se verbalno sa njima obračunate jer od prošlosti do danas samo su im bili ciljevi da pokušaju pripojiti oprt CG Srbiji jer oni izgleda ne priznaju Nezavisnu CG i to ih boli ali treba CG da vodi svoju interesnu sferu da se više

KakoJe

Prekinut diplomatske odnose za Srbijom. Zavrsit pricu i saradnju do daljnjeg. Ne vidim problem i potrebu da se dodvoravas na kraju teksta zvanicnicima Srbije koji su nam UNISTILI sve sro smo gradili s mukom trpeci i prethodnu i sadasnju vlast. Nema tu ni p od prijateljstva,zavrsite pricu s njima