16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vrijeme je da se EU i NATO ozbiljno pozabave Srbijom

Izvor: Peacefare.net

Autor: Antena M

  • viber

Misko

Napokon da se krene sa mrtve tacke i na vrijeme osujeti zlocinacki poduhvat fasistickih i nacionalistickih vlasti u Srbiji,ali ima jedan problem takva je i njihova opozicija kada su u pitanju njihovi susjedi.Ne cinjenje SAD i EU i davanje ustupaka ce se i njima slomiti u glavu,ako sada bas sada ne obuzdaju ludacku politiku Srbije!

CG1

Svaka čast gospodine Server. Sve tačno ste rekli, srbija je jedina zemlja na balkanu koja ima pretenzije prema susjedima.

Sol143

Ne može sa Vučićem postojati razgovor u diplomatskim rukavicama. On mora DEMONTIRATI svoje satelite u BiH i Cg.Na Kosovu svakako više nema vlast. Pitanje mira u Evropi je promjena srbijanskog shvatanja države."Srpski svet" je opasno ludilo i utopija.

Crnogorka

Mislim da se Srbija nece smiriti dok se ne svede na Beogracki pasaluk. Pitanje je vremena kada ce Vojvodina odvojiti, Sumadija ce pobjeci i sto im je ostalo. Nista. Zalosno je sto stqnovnistvo njihovi ne misli kao Vucic ali oni ce platiti najvecu cijenu. Dalje ruke od CG.

Johnny

@Crnogorka, Samo naivan moze mislit da stanovnistvo ne misli kao Vucic. Ako su vam govorili da vas vole i cijene, to je samo refleks iz proslosti kad su se ulagivali gospodarima da ih pokradu na spavanju.

MNEJOCA

gosp. Danijel Server konačno ... ste se oglasili povodom srpsih pretenzia i aspiracija prema mnogim ... SUSJEDNIM ZEMLJAMA OVO SE POSEBNO ODNOSI NA NEZAVJESNU CRNUGORU ... NEDEMOKRATSKI , RETROGRADNI , AUTOKRATSKI , DIKTATORSKI KRIMINALNI REŽIM NA VLASTI U Srbiji POD VLAŠĆU vučića i njegovih starih NACONALISTIČKIH I ZLOGLASNIH ISTOMIŠLJENIKA PONOVO SE ... PROBUDIO /PROBOUDILO ... VJELIKO ZLO NAD ZLIMA ZA CJELI BALKANSKI REGION PA ŠIRE ...

Crnogorav

Oce srpski svet pod sultanovom trobojkom.