9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Emira Ličina: Šovinizam ove Vlade nije teško dokazati, većinska dijaspora odbija saradnju sa njom!

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Sjajno!!! Kakav intervju, vrhunski intervju. Gospođa Ličina je za mene otkrovenje. Hrabro, jasno, precizno... svaka Vsm čast.

Dragan

Lijepo je znati da u dijaspori imamo ovakve osobe, kakva je gospođa Ličina. Zaista sam impresioniran. Čestitke Anteni što je omogućila našoj dijaspori da digne glas protiv klerofasisticke vlasti u domovini.

Pivljanin

Pozdrav za našu ponositu Crnogorku gospođu Ličinu i sve hrabre i ponosne građanke /ne u dijaspori sirom planete ,koi imaju svoj ponos i dostojanstvo i ne prodaju se ovoj klerofašističkoj vlasti i vladi ,sa iskrenom nadom da im se kraj primiče ,kao i cijelom srpskom svetu na čelu sa Urom i Demokratama .

Epic

@Pivljanin Fasisti ili sta god,vecina ih je glasala. Nije lijepo za vise od pola glasaca reci da su fasisti,klerofasisti,itd. I ja sam nezadovoljan radom vlade ,ali smo sami krivi za ovo sta nam se dogadja. Pa cemo drugi put pametnije,nadam se brzo.

Ranko

Kakva zena zmaj... vrh, nije ljeporecila, sve istinu rekla.

Michel Pavlov

Prava je to heroina, crnogorska banica i draga sestra koju sve pogubne nedace kleroneofasisticke vlasti pogađaju istinski do bola.Ona čini sve da se toj rulji i falangi fasista odupre svim umnim sredsvima.U tili cas okupila je i dijasporu usmjerila je ka visim idejama i rodoljubivim vizijama.Zivjela

Marquez

Dijaspora je stub Crne Gore i čuvar njene opstojnosti. Niko od njih neće blagonaklono gledati na rušenje ognjišta koja su (privremeno) napustili. Zbog ovakvih klero-fašisti pjene i pokušavaju im oduzeti sveto pravo na Domovinu Crnu Goru. DA JE VJEČNA!!!

Pivljanin

Talibanu avetinjo ,šta ti nije jasno ? Da ja sam rođeni Pivljanin ,koi voli i poštuje svoju državu i sve njene patriocke građane bez razlike na vjeru i naciju ,za razliku od tebe ,Naj sramnije je biti izdajnik ,izdajnika svi koriste ali ga svi i preziru .

Pivljanin

Epic a šta ti nije jasno ,kako drugačije nazvati ovu tanku većinu 40+1 nego klerofašističkom ,zar oni većinski ne baštine i podržavaju četničku ideologiju i SPC kao i ideju o srpskom svetu ,reci da nije istina ,slave tuđu državu ,negiraju postojanje Crnogoraca i Crne Gore ,negiraju CPC ,omalovažavaju nacionalne manjine ,imali potrebe još da navodim činjenica .

Epic

@Pivljanin Tanku vecinu,ali vecinu. Mislim da tebi njie jasno da su oni moje i tvoje komsije,braca,rodjaci. Pa ne ocekujes valjda da smo svi na istoj strani i da vjerujemo u iste stvari i vrijednosti. Nije sve crno bijelo....najvise je sivo.

Pivljanin

Epic ,možda tvoja braća jer očigledno isto razmišljate moja ne ,svako ko je protiv moje države a podržava srpski svet, četničku ideologiju i srpsku osvajačku namjeru ,negiranje Crnogoraca i ostalih nacionalnih manjina ,meni ne može biti rod pa da nas je ista majka rodila ,uvijek i uvijek ću prezirati izdajnike ,zagovornike četništva i negatore zločina ,mora da si ti jedan od onih koi glasaše Uru ,koja danas tako zdušno igra u četničkom kolu .